Sport

Ionuț Panțîru, primul meci oficial după doi și jumătate. Fundașul a revenit la Sepsi – FCSB 2-5

Coșmarul lui Ionuț Panțîru a luat sfârșit, jucătorul evoluând pentru prima dată după aproape doi și jumătate în meciul Sepsi - FCSB 2-5.
25.09.2023 | 10:57
Ionut Pantiru primul meci oficial dupa doi si jumatate Fundasul a revenit la Sepsi  FCSB 25
Coșmarul lui Ionuț Panțîru a luat sfârșit, jucătorul evoluând pentru prima dată după aproape doi și jumătate în meciul Sepsi - FCSB 2-5. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga în vârstă de 27 de ani a fost accidentat involuntar la genunchi de coechipierul său Adrian Șut, a suferit trei intervenții chirurgicale și a fost aproape de a nu mai juca fotbal.

Revenire spectaculoasă pentru Ionuț Panţîru în Sepsi – FCSB 2-5

Revenit la antrenamente alături de coechipierii săi la începutul acestui sezon, Ionuț Panțîru nu a fost folosit până acum într-un meci oficial. El și-a făcut revenirea la partida Sepsi – FCSB 2-5, din etapa a 10-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ajutat și de scorul întâlnirii, Elias Charalambous a decis să-i acorde primele minute fundașului stânga. Era minutul 83 al jocului de la Sfântu Gheorghe când Panțîru a intrat pe teren în locul lui Risto Radunovic.

Momentul a fost marcat și de soția lui Ionuț Panțîru, Alexandra Ioana, pe contul de Instagram. Aceasta a postat o fotografie cu momentul în care fundașul stânga intră pe teren și a scris: ”Cu multă credință și muncă, orice e posibil. Te iubesc, little warrior”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru revenire Sepsi - FCSB 2-5

De remarcat este faptul că accidentarea lui Panțîru a venit tot la un meci Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Era 25 aprilie 2021 când fundașul stânga a avut ghinionul de a se accidenta extrem de grav.

Panțîru a povestit ce a îndurat în cei doi ani de accidentare

Până la întâlnirea cu Sepsi din etapa a 10-a din SuperLiga, Ionuț Panțîru a mai jucat pentru FCSB în repriza a doua a meciului amical cu Anderlecht din cadrul cantonamentului de vară de la Apeldoorn.

ADVERTISEMENT

Spre jumătatea reprizei secunde a acelui joc, în momentul în care căpitanul Darius Olaru a fost înlocuit, banderola a ajuns pe brațul fundașului stânga, ca o răsplată pentru cei doi ani dificili în care a fost nevoit să stea departe de teren.

Înainte de plecarea în cantonamentul de la Apeldoorn, Ionuț Panțîru a povestit cum a trăit cei doi ani de inactivitate, ce i-a trecut prin cap și cât de mult se bucură de această revenire miraculoasă.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a fost transferat de la Poli Iași în 2019 pentru 200.000 de euro și ma devenit imediat unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. Până să se accidenteze, el a jucat 57 de meciuri pentru FCSB și a marcat două goluri.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „x2 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Bihor Oradea – FCSB

ADVERTISEMENT