Life

Ionuț Pavel îi răspunde soției lui Benone Sinulescu. Fostul impresar dezvăluie ce problemă de sănătate are, de fapt, artistul

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu îi răspunde soției artistului după ce aceasta l-a acuzat că a publicat informații false despre el.
12.07.2021 | 13:31
Ionut Pavel ii raspunde sotiei lui Benone Sinulescu Fostul impresar dezvaluie ce problema de sanatate are de fapt artistul
ADVERTISEMENT

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a vrut să clarifice controversele create în ultimele ore în urma primelor declarații făcute de nevasta artistului privind starea de sănătate a acestuia.

Ionuț Pavel a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că el nu își dorește un meci cu familia cântărețului. Acesta a mai spus că au fost câteva lucruri care i s-au pus în gură după ce a ieșit public și a făcut un apel privind situația cântărețului.

ADVERTISEMENT

Unul din fake news-urile despre care Pavel face referire este legat de boala Alzheimer de care artistul ar suferi. Impresarul nu a vorbit niciodată despre asta și nu înțelege de unde au apărut aceste lucruri care i s-au atribuit.

Ionuț Pavel, replică la ieșirea publică a soției lui Benone Sinulescu

Ba mai mult, pe parcursul ultimelor zile, fostul impresar s-a ferit să dea verdicte despre starea de sănătate a lui Sinulescu. Tot ce și-a dorit a fost ca familia lui nea Beny să comunice cu presa. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că în sfârșit comunică cu presa. Datoria noastră este să se facă bine. Eu nu o să fac chiloțăreală cu oamenii dragi lui. E problema altor oameni să fac anchete. Poziția mea este aceasta”, ne-a declarat Ionuț Pavel.

Acesta ne-a mai transmis și câteva detalii ca răspuns la ieșirea publică a Elenei Sinulescu.

Artistul nu suferă de Alzheimer, cum au scris anumiți jurnaliști

„Vreau să mulțumesc presei pentru ajutorul acordat pentru salvarea lui Nea Beni. Practic primul material a apărut la televiziune sâmbătă la ora 14.00 iar Benone Sinulescu a fost adus la spital cu salvarea privată la ora 15.55.

ADVERTISEMENT

În acel moment el se afla deja de 48 de ore în clinica de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mă bucur că familia in loc să se pregătească de înmormântare este acum alături de artist și acordă toată atenția stării sale de sănătate.

Vreau să mulțumesc doamnei Elena Sinulescu că a început sa comunice cu noi, chiar și prin intermediul paginii de Facebook și îi doresc sănătate și puterea de a trece cu bine peste această încercare la care îl supune viața pe maestrul nostru drag.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că dânsa nu a lăsat spitalul să comunice presei informații privind starea de sănătate a artistului pentru că vrea să ne comunice personal că Nea Beni este mai bine. Se fac toate demersurile necesare pentru a fi îngrijit la cele mai bune standarde. Sper ca să auzim poate veștile bune chiar din gura Maestrului”, ne-a transmis Ionuț Pavel.

Pavel a mai mărturisit că din informațiile pe care a reușit să le obțină până acum, Benone Sinulescu este mai bine, pe picioarele lui. Cântărețul se poate hrăni singur și este comunicativ.

Artistul trebuia să fie operat pe 15 iunie

Marele artist a fost reechilibrat de angajații de la Spitalul Județean din Arad, reușind practic să îi salveze viața.

Impresarul a spus că el știe doar despre faptul că marele cântăreț ar avea pusee de tensiune. A negat încă o dată speculațiile privind boala Alzheimer.

Acesta ne-a mai spus că din ceea ce a aflat el, Benone Sinulescu are o problemă cu o arteră care hrănește creierul. Aceasta ar fi 80% astupată și o altă arteră coronară aproape astupată. Din informațiile lui Pavel, cântărețul ar fi trebuit operat la data de 15 iunie 2021. Este vorba despre o intervenție de desfundare a carotidei.

Fostul impresar a mai transmis că tot ce pot face oamenii este să se roage pentru ca artistul să se refacă 100% ca să ne bucură în continuare cu prezența sa.

 

 

ADVERTISEMENT