Sport

Ionuț Radu a dat lovitura pe plan sentimental. I-a luat fața unui star al lui Juventus și are o relație cu o fostă Miss Italia

Viitorul fotbalistic al lui Ionuț Radu este, pentru moment, lipsit de certitudini, însă, în plan personal, se pare că a dat lovitura. În Peninsulă se spune că i-a furat inima fostei iubite a lui Dusan Vlahovic.
06.06.2022 | 21:00
Ionut Radu a dat lovitura pe plan sentimental Ia luat fata unui star al lui Juventus si are o relatie cu o fosta Miss Italia
Presa italiană a publicat câteva imagini cu Ionuț Radu alături de Carolina Stramare, Miss Italia 2019, alături de care ar trăi o poveste de dragoste.
ADVERTISEMENT

Pentru Ionuț Radu, vara se anunță fierbinte. Profesional, pentru că este în căutarea unei noi echipe. Căci meciul ratat contra Bolognei, care i-a fost fatal lui Inter în cursa pentru scudetto, înseamnă, așa cum ați aflat deja din FANATIK, sfârșitul aventurii la fosta campioană a Italiei. Dar, la fel este și în plan personal. Presa italiană scrie că ar forma un cuplu cu Miss Italia 2019, Carolina Stramare, un model foarte cunoscut în Peninsulă.

”Carolina Stramare și Radu, Vlahovic este deja trecutul?”, a scris Corriere dello Sport

Despre o posibilă relație între Ionuț Radu și Carolina Stramare, în vârstă de 23 de ani, s-a vorbit după ce, pe rețelele sociale, au apărut mai multe fotografii în care cei doi păreau extrem de apropiați.

ADVERTISEMENT


Între timp, acestea au fost șterse. Însă, nu înainte de a deschide apetitul jurnaliștilor pentru a afla mai multe detalii. Și au apărut informații despre faptul că, după despărțirea de Dusan Vlahovic, atacantul de 22 de ani al lui Juventus, despre care se spune că i-a fost iubit, a fost văzută, de mai multe ori, în tribune, la Milano.

Și a mai existat un element. Carolina are multe fotografii realizate în martie, la Monte Carlo. Perioadă în care și Ionuț Radu a vizitat Principatul Monaco.

ADVERTISEMENT

Iar Corriere dello Sport a pus imediat întrebarea despre care aminteam deja. Atașând și un comentariu: ”După ce presupusa relație cu atacantul Juventus a devenit istorie, unele mișcări sociale sugerează că fosta Miss Italia are o nouă dragoste: portarul lui Inter”.

Rămâne în Serie A?

Fără îndoială, dacă legătura este una de durată, cât de curând vor exista și informații oficiale.  Pentru Ionuț Radu însă, probabil, în perioada imediat următoare, mai important este să lămurească un alt mister. Mai exact, echipa la care va evolua.

ADVERTISEMENT

”Viitorul lui Radu? Vom înțelege exact cine are nevoie de un portar bun ca el. Fără alegeri pripite!”, a fost declarația agentului său, Oscar Damiani. Însă Gazzetta dello Sport scrie ar exista un posibil interes de la o echipă de Serie A.

Este vorba despre nou-promovata Cremonese. ”De Ionuț Radu, nefericitul portar român al lui Inter, care a greșit incredibil în meciul pierdut de nerazzuri cu Bologna, este interesată Cremonesse.

ADVERTISEMENT

Pecchia s-a bazat mereu pe astfel de împrumuturi bine alese, tineri care au dat un randament foarte bun. Printre aceștia se numără și tânărul portar al Italiei U21, Marco Carnesecchi, născut în 2000, care are un viitor garantat”, a scris cotidianul amintit.

Jurnaliștii spun că totul depinde de decizia Atalantei, care-l are în proprietate pe Carnesecchi. Dacă formația din Bergamo nu-i va prelungi împrumutul, atunci Fabio Pecchia, antrenorul lui Cremonese, va încerca să-l aducă pe român.

ADVERTISEMENT
Tags: