Sport

Ionuț Radu visează cu ochii deschiși să apere buturile naționalei: „Ăsta e obiectivul meu!”. Antrenorul lui Cremonese îl laudă

Ionuț Radu a vorbit despre visul său de a apăra buturile echipei naționalei, spunând că acesta este obiectivul său, fiind lăudat și de antrenorul lui Cremonese.
14.09.2022 | 20:25
Ionut Radu viseaza cu ochii deschisi sa apere buturile nationalei Asta e obiectivul meu Antrenorul lui Cremonese il lauda
Ionuț Radu visează cu ochii deschiși să apere buturile naționalei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a mai fost convocat la naționala mare a României, însă nu a apucat să debuteze, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Niță nu va fi convocat pentru ultimele meciuri ale „tricolorilor” din Nations League, ceea ce poate reprezenta șansa de care are nevoie portarul lui Cremonese.

Ionuț Radu visează cu ochii deschiși să apere buturile naționalei

Ionuț Radu a vorbit despre visul său de a deveni titular în poarta naționalei României, spunând că acesta este obiectivul său: „Obiectivul meu este să ajung la echipa națională a României și sper să fac asta jucând bine aici, la Cremonese”.

ADVERTISEMENT

Massimiliano Malvini, antrenorul lui Cremonese, l-a lăudat pe Ionuț Radu pentru meciurile pe care le-a făcut până acum în Serie A: Nu numai eu am avut încredere în el, întreaga echipă Cremonese a avut.

Aş vrea să subliniez declaraţia pe care clubul a dat-o despre băiat după greşeala din prima etapă. Merită încredere, în privinţa caracterului şi la nivel tehnic e foarte bun. Cel mai bun de pe teren în meciul cu Atalanta?”.

ADVERTISEMENT

„A fost etichetat foarte repede pentru o greşeală pe care a făcut-o în sezonul trecut, o greşeală care se poate întâmpla. E un băiat sensibil, am muncit foarte mult ca să-l ajutăm.

Avem încredere în el şi are evoluţii bune acum. Vrem ca el să continue să progreseze pe această cale”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Ionuț Radu

Ionuț Radu a devenit titular incontestabil la Cremonese

Deși a avut un debut de sezon ezitant, cu o gafă în duelul cu Fiorentina, scor 2-3, Ionuț Radu a reușit să iasă în evidență și prin paradele sale, fiind cel mai bun jucător al lui Cremonese în duelul cu AS Roma, scor 0-1, când a apărat nu mai puțin de 11 șuturi pe poartă trimise de jucătorii lui Jose Mourinho.

Ionuț Radu este în continuare jucătorul lui Inter Milano, care l-a împrumutat până la finalul sezonului pe acesta la Cremonese.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Ionuț Radu a jucat în 7 meciuri pentru Cremonese, în toate competițiile, din care a avut o partidă fără gol primit.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT