Sport

Iordănescu a clarificat „cazul Florinel Coman” de la România – Israel. „Să știe toți”

Edi Iordănescu, selecționerul României, a lămurit ce s-a întâmplat cu Florinel Coman în momentul schimbării la meciul cu Israel, când a plecat direct la vestiar
11.09.2023 | 14:51
Iordanescu a clarificat cazul Florinel Coman de la Romania  Israel Sa stie toti
Edi Iordănescu l-a schimbat pe Florinel Coman în minutul 56 cu Israel, iar jucătorul a plecat direct la vestiare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a vorbit la conferința de presă dinainte de România – Kosovo despre gestul lui Florinel Coman, care s-a dus direct la cabine după ce a fost înlocuit. Selecționerul asigură că nu există nicio tensiune în sânul echipei naționale.

Edi Iordănescu demontează scandalul Florinel Coman: „Există ordine și disciplină la echipa națională”

Edi Iordănescu a ținut în mod explicit să clarifice acest subiect la finalul conferinței de presă dinaintea meciului împotriva lui Kosovo: „Am văzut că a ieșit un subiect extrafotbalistic despre Florinel Coman și momentul schimbării. Am înțeles că se discută mult despre Coman.

ADVERTISEMENT

Există ordine, există disciplină la echipa națională, iar eu am toleranță zero când e vorba de lucruri care nu sunt în slujba echipei. Toată lumea, în frunte cu mine, se pune în slujba echipei”.

Selecționerul a explicat că mijlocașul FCSB s-a întors imediat pe bancă și a pus plecarea sa la vestiare pe seama faptului că a fost foarte bolnav înainte de meci: „Florinel a ieșit, a dat mâna cu mine și cu tot staff-ul, după care a lipsit maximum cinci minute.

ADVERTISEMENT

Nu numai că a lipsit cinci minute, a cerut permisiunea staff-ului pentru a fugi până la toaletă. Și-a schimbat tricoul, nu uitați că a fost răcit mort, a fost la pat.

Sunt deschis la clarificări, deci haideți să discutăm astfel de lucruri înainte ca ele să apară în spațiul public într-o anumită manieră”, a mai spus Iordănescu Jr.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost criticat de Gigi Becali din cauza lui Florinel Coman: „Ce să mai facă dacă îl joci fundaș stânga”

Gigi Becali l-a atacat pe Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA din cauza lui Florinel Coman: „Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate. 

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stânga. El de unde să mai aibă putere să dea goluri?!

ADVERTISEMENT

Păi joacă, mă, fotbal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el”, a fost discursul acid al patronului FCSB.


  • 2,20 este cota exclusivă CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT