Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri despre Florinel Coman: “E nemulțumit! Posibil să nu joace cu Kosovo”

Florinel Coman a fost protagonistul unei faze controversate la partida România - Israel. Schimbat în minutul 57, vedeta FCSB-ului a făcut gesturi de nemulțumire și s-a dus direct la vestiar.
10.09.2023 | 17:40
Dezvaluiri despre Florinel Coman E nemultumit Posibil sa nu joace cu Kosovo
Coman, nemultumit de schimbare in Romania - Israel. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Problemele lui Florinel Coman de la națională continuă. Nevoit să joace retras din cauza adversarului, Coman a fost schimbat în repriza secundă cu Mihăilă. Decizia selecționerului l-a supărat vizibil pe star-ul lui Becali. A fugit direct la vestiar cu 33 de minute înainte de fluierul final.

Coman, supărat după schimbare

“Nervos, s-a văzut când se ducea spre bancă că era nervos, vroia să mai joace. Și-a dat seama că nu a avut un joc foarte bun, a trebuit să vină după fundașul dreapta și toată energia lui s-a consumat pe faza de apărare. Se vede mimica feței, când te schimbă și e totul ok nu faci așa, vroia să mai joace probabil.

ADVERTISEMENT

S-a dus la vestiare să vadă ultimele 30 de minute din Kosovo cu Elveția, să analizeze jocul. Scouterii profesioniști au și lucrul acesta la dosarul lui Florinel. Sunt lucruri care îți dau cu minus. Pleacă pentru că i se permite”, a declarat Valeriu Răchită.

“Nu vreau să comentez, pentru că nu știu situația. Dar nu e normal ca în timpul jocului să intre la vestiar. Nu e normal. Jocul lui îl râcâie. Prestația lui de ieri nu putea să fie una mai buna, jucând defensiv îi ia din calitățile lui de atacant. Îi era greu să ajungă sus. Este nemulțumit de el ca jucător. Poate că s-a întâmplat ceva, eu nu cred că a plecat de capul lui”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Iordănescu nu va apela la Coman contra lui Kosovo

Criticat de către oamenii de fotbal după un meci slab cu Israel, Iordănescu are în față o nouă provocare. Florinel Coman nu a stat pe bancă după schimbare, iar selecționerul are de luat o decizie importantă. Să joace cu Coman, sau să îl excludă din lot pentru acte de indisciplină.

“Orice jucător, până la urma urmei, care joacă în România, cum e și el, vrea să prindă un contract. Atâta timp cât nu joacă e normal să fie supărat. Noi am jucat fotbal, știm. Când ieși de pe teren nu te duci la vestiar chiar dacă ești accidentat. Doctorul stă pe bancă, nu se duce în vestiar după tine.

ADVERTISEMENT

Și eu de-a lungul carierei poate m-a schimbat  și m-am dus la vestiare. Eram supărat nu că mă schimbă, ci că nu jucam bine. Eram supărat pe evoluția mea. Dacă a plecat și nu i s-a dat voie, nu o să joace cu Kosovo și nu o să fie în lot”, a declarat Dănuț Lupu.

“Nu înțeleg, de ce mereu aceste gesturi? Bine vorbim în necunoștință de cauză, nu ai de unde să știi. Poate staff-ul medical i-a zis să se ducă să își pună gheață. L-am întors și pe Stoichiță pe toate părțile și nu știa, nu avea vreo informație că a fost accidentat. S-a văzut urât. După povestea cu UTA, deja avem un tipar. Pare un băiat emoțional cu niște probleme. Emoțional fotbalistic”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Coman este nemultumit de schimbare

 

 

ADVERTISEMENT