Life

Clipe de panică pentru Larisa Udilă, chiar în timp ce se întorcea din vacanță: „Două ore de plâns isteric”

Ce s-a întâmplat cu Larisa Udilă și soțul său în timp ce se întorceau din vacanța din Turcia. Vedeta a trecut prin clipe de panică.
26.06.2023 | 10:51
Clipe de panica pentru Larisa Udila chiar in timp ce se intorcea din vacanta Doua ore de plans isteric
Larisa Udilă, în lacrimi pe Instagram. Sursa foto: co,laj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a petrecut câteva zile de vis în Turcia, însă drumul spre casă nu a fost unul ușor. Vedeta a trecut prin clipe de panică și a fost nevoită să se întoarcă. A povestit totul în mediul online.

Larisa Udilă, în lacrimi pe internet

Larisa Udilă a fost recent în vacanță, însă a întâmpinat probleme și a trecut prin clipe de panică. Mai exact, atunci când ea și soțul său, Alexandru Ogică, se întorceau din sejurul din Turcia, s-au trezit în mijlocul unei furtuni.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!  a mărturisit că îi este frică să călătorească cu avionul, teamă pe care o împărtășește și Anca Serea, dar și de fulgere. Astfel, Larisa Udilă s-a speriat foarte tare și au fost nevoiți să se întoarcă.

Se aflau deja în Bulgaria, dar vedeta a susținut că le-ar fi fost imposibil să-și continue drumul. În plus, ar fi fost mult prea periculos din punctul său de vedere. Totodată, nu au fost singurii care s-a întors.

ADVERTISEMENT

„Nu se simțeam în siguranță”

Timp de două ore, Larisa Udilă a plâns isteric, după cum chiar ea a dezvăluit. În fotografia publicată pe Instagram, se observă faptul că are fața umflată din cauza plânsului. De altfel, nu este prima dată când i se întâmplă.

Vedeta a povestit că furtuni similare a întâlnit de două ori în Italia și au fost experiențe pe care nu vrea să și le amintească. Ulterior, le-a dat de veste fanilor că este bine și chiar și-a făcut rutina de îngrijire a pielii.

ADVERTISEMENT
larisa udila lacrimi instragram
Larisa Udilă s-a speriat de furtună.
Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

„După 2 ore de plâns isteric. Știți că vă spuneam că am 2 mari frici în viața mea: avionul și fulgerele.  Ne-am întors înapoi în Turcia. După ce am trecut de vamă la vreo 30 de minute a început o furtună de nu vedeai la un metru în față + fulgere.

Nu ne-am oprit în Bulgaria pentru că nu ne simțeam în siguranță și pentru că era prea departe hotelul. Toate mașinile ori opreau, ori întorceau. Nu am avut putere să filmez.

ADVERTISEMENT

Pentru că tremuram. Furtună de genul am prins în Italia de două ori și a fost oribil. Deci noaptea, prin Bulgaria, niciodată”, a scris Larisa Udilă pe Instagram, acolo unde a adăugat și mai multe fotografii.

ADVERTISEMENT