News

Iphone se schimbă din temelii! Ce se va întâmpla cu telefoanele

02.08.2020 | 10:07
Iphone se schimba din temelii Ce se va intampla cu telefoanele
ADVERTISEMENT

Iphone se schimbă din temelii! Șefii de la Apple au anunţat că noua generaţie de telefoane, generație care urmează să fie lansată în toamnă are parte de modificări importante.

În primul rând, cei care abia așteaptă să pună mâna pe un aparat trebuie să știe că acesta va ajunge pe piaţă mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori.

ADVERTISEMENT

Chiar directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a comunicat investitorilor că iPhone-urile din acest an vor fi lansate mai târziu decât de obicei.

Ce modificări sunt aduse la Iphone

Concret, executivul companiei americane spune că va fi vorba de o întârziere de câteva săptămâni, o întârziere destul de serioasă pentru o asemenea firmă

ADVERTISEMENT

De regulă, iPhone-urile noi intră pe piaţă în luna septembrie, cel puţin în ţările aflate în primul val. În funcţie de câte săptămâni înseamnă termenul indicat în acest caz, anul acesta, noile iPhone-uri ar putea intra pe piaţă începând cu octombrie.

Deocamdată nu s-au oferit detalii despre cauzele întârzierii, dar totul pare să confirme zvonurile care circulă de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Se spune că partenerii Apple încă mai au anumite probleme privind producţia şi livrarea componentelor, probleme cauzate de pandemie.

De remarcat că ceea ce se întâmplă reprezintă o premieră pentru companie. Niciodată nu s-a mai întâmplat ca o întreagă generaţie de iPhone-uri să ajungă pe piaţă cu întârziere.

ADVERTISEMENT

Până acum, doar anumite modele, precum iPhone X sau iPhone XR, au fost lansate mai târziu decât restul modelelor din serie.

Un alt detaliu seminificativ este acela că iPhone-urile din acest an vor fi primele smartphone-uri cu 5G ale companiei americane.

 

 

ADVERTISEMENT