Life

Ipostaza în care a apărut iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. Reacții dure din partea fanilor

14.11.2020 | 17:28
Ipostaza in care a aparut iubita lui Livian de la Puterea Dragostei Reactii dure din partea fanilor
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei a mers mai departe după despărțirea de Bianca Comănici și acum este fericit alături de altă fată. Însă ipostaza în care a apărut Florentina i-a șocat pe fani și a stârnit reacții dure din partea acestora la adresa fetei. 

Livian și Florentina se înțeleg foarte bine, după cum pare în mediul online, însă fanii și-ar fi dorit ca fiul lui Nelson Mondialu să se împace cu Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Livian și Bianca au format unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul show-ului, însă au pus capăt relației în urmă cu câteva luni, iar fanii au sperat tot timpul că se vor împăca.

Ipostaza în care a apărut iubita lui Livian. Reacții dure din partea fanilor

Urmăritorii lui Livian Pop nu sunt deloc încântați de noua lui iubită, în brațele căreia și-a găsit alinarea după despărțirea de Bianca Comănici. Internauții au critiat-o dur pe Florentina după ce fata s-a afișat în mediul online într-o ipostază diferită de până acum.

ADVERTISEMENT

Fanii au căutat orice informație despre Florentina și au speculat lucruri șocante despre ea. Unul dintre ele este faptul că s-ar fi filmat în ipostaze indecente. Recent, pe rețelele de socializare a circulat o imagine compromițătoare pentru iubita lui Livian.

Fanii nu înțeleg cum pot fi împreună cei doi și nu se mai opresc din critici. Fotografia care a apărut le-a consolidat convingerea că Florentina nu este femeia potrivită pentru tânăr și s-au amuzat pe seama ei.

ADVERTISEMENT

Florentina apare alături de un pui de pisică, însă nu acesta este detaliul șocant, ci presupusa mustață care se află deasupra buzelor fetei. Nu se știe cu exactitate dacă este vorba de lumina din cameră sau de o mustață reală, însă cert este că internauții au lansat atacuri împotriva ei.

Florentina, iubita lui Livian
Florentina, iubita lui Livian Pop, într-o ipostază compromițătoare. Sursa foto: wowbiz.ro

“Idealul tău în viață… e femeia cu mustață. Să o stăpânești sănătos”, “Cea mai șmecheră mustăcioasă. Pupă tata Nelson pe ea”, sunt doar două dintre comentariile celor care urmăresc emisiunea de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Bianca Comănici și Livian Pop a stârnit sute de reacții negative din partea fanilor, care și-au dorit ca cei doi să se împace. Din păcate, foștii concurenți nu au mai putut continua relația și au ales să meargă fiecare pe propriul drum.

ADVERTISEMENT