Sport

Ipoteză uluitoare despre calificarea României: „Le vor cere să se retragă!”

Dumitru Dragomir crede că România e deja la Euro 2024! Totul depinde însă de războiul din Israel, adversara noastră pentru calificare.
16.10.2023 | 15:53
Ipoteza uluitoare despre calificarea Romaniei Le vor cere sa se retraga
Ipoteză uluitoare despre calificarea României: „Le vor cere să se retragă!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e ferm convins că România se va califica la Campionatul European de anul viitor. În cea mai recentă ediție de „Maxprofețiile lui Mitică”, fostul președinte LPF a susținut că Israelul, una dintre rivalele noastre la primele două locuri, ar putea fi exclusă din competiție.

Ipoteză șoc a lui Dumitru Dragomir: România se califică la Euro, după ce Israel se va retrage din preliminarii

România este lider în Grupa I din preliminariile lui Euro 2024, după rezultatele înregistrate în penultima etapă. „Tricolorii” au făcut egal cu Belarus și au învins Andorra, iar acum conduc clasamentul cu 16 puncte, unul mai mult decât Elveția și cinci peste Israel, care au însă unul, respectiv două meciuri mai puțin decât noi.

ADVERTISEMENT

Cu Israel și Elevția, naționala lui Edi Iordănescu urmează să dea piept luna viitoare, pe 18 și 21 noiembrie. Dumitru Dragomir este însă sceptic în privința șanselor ca România să mai dispute meciul cu Israel din cauza conflictului izbucnit în „Țara sfântă”.

„(n.r. – ne calificăm?) Da. Aș paria că ne calificăm 100%. Dacă în două săptămâni nu se termină războiul din Israel, din Fâșia Gaza, părerea mea e că FIFA și UEFA nu le vor mai da voie să întârzie. O să le sugereze să se retragă. Le e frică să strângă multe într-un loc. Și în străinătate și acasă.

ADVERTISEMENT

Asta e problema refugiaților. Când eu vă spun că e bine să îi primești, dar totuși să le creezi posibilitatea să se întoarcă la ei acasă. Că dacă rămân în țara respectivă… Uite ce se întâmplă în Franța.

Și chiar dacă nu e retrasă Israelul, e greu să ne bată. În situația asta, nu poți strânge atâta lume într-un singur loc. Riscul e mare, iar FIFA și UEFA nu își asumă riscul. Vine o bobmardea d-aia de îți omoară 10.000 de oameni de nu poate să o ducă istoria.

ADVERTISEMENT

(n.r. – ai paria la MaxBet cu ochii închiși că mergem la Euro?) Sigur că da! Suntem calificați. Și vă mai spun ceva! Nu ne bate nici Elveția aici”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Maxprofețiile lui Mitică”.

Emisiunea „Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ipoteză uluitoare despre calificarea României: „Le vor cere să se retragă!”

ADVERTISEMENT