Life

ÎPS Teodosie, gest impresionant în Săptămâna Patimilor! De ce a intervenit la Acces direct

27.04.2021 | 18:18
IPS Teodosie gest impresionant in Saptamana Patimilor De ce a intervenit la Acces direct
ÎPS Teodosie a intrat la Acces direct pentru a ajuta o mamă cu 4 copii. Foto: captură Antena 1/ Hepta. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

ÎPS Teodosie a intervenit în direct la Acces direct pentru a oferi alinare unei mame cu 4 copii care trăiește în condiții destul de vitrege și cu soțul imobilizat la pat.

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopului Tomis, s-a angajat public să o ajute pe femeie de acum înainte în fiecare lună, cu tot ceea ce poate, nu doar de sărbătorile pascale.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a promis unei mame amărâte din Brașov că îi va trimite 3.000 de lei ca să se poată bucura de Paște, dar și bucatele pe care în mod normal nu și le permite.

ÎPS Teodosie, gest impresionant la Acces direct

Gestul părintelui a fost aplaudat de Mirela Vaida și invitata ei, acesta venind ca o adevărată binecuvântare înainte de Învierea Domnului.

ADVERTISEMENT

Arhiepiscopul Tomisului abia și-a putut stăpâni lacrimile. Cu vocea tremurândă, acesta a spus câteva cuvinte de speranță pentru mama care nu are ce pune pe masă pentru copilași și a făcut un apel la milostenia tuturor să o poată ajuta, mai ales că are două fetițe gemene de 9 luni care sunt destul de mici pentru această vârstă și cântăresc doar 4 kilograme.

„Vreau să îi înfiem spiritual pe acești copii”, a spus ÎPS Teodosie gâtuit de emoție când a intrat în direct la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Să nu le întoarcem spatele niciodată”

„Să nu le întoarcem spatele niciodată, dar această familie… cu 4 copilași trebuie ajutați foarte mult. Eu le trimit un delegat să le ducă păsări, 3.000 de lei pentru sărbători, se le umple casa cu bunătăți, să simtă că e sărbătoare”, este vestea bună pe care le-a dat ÎPS Teodosie femeii cu 4 copii.

Părintele a spus că se va ocupa ca acestei familii să nu îi lipsească nimic și el, alături de ceilalți oameni ai Bisericii și enoriași, va trimite ajutoare în permanență.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ierarhul le-a promis că la vară o să le asigure o ședere la mare pentru micuți și mama lor ca să simtă și ei cum e să fie într-o vacanță undeva.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: