ADVERTISEMENT
Sporturi

Irina Bara, convocată în premieră în echipa de Fed Cup a României: „E o onoare pentru mine și o motivație în plus!”

Autor: Andrei Șchiopu | 25.01.2020 | 19:34
Irina Bara, convocată în premieră în echipa de Fed Cup a României: „E o onoare pentru mine și o motivație în plus!”
Irina Bara. Sursă foto: hepta.ro

Irina Bara a fost convocată în premier în echipa de Fed Cup a României, cu două săptămâni înainte de confruntarea cu Rusia de la Cluj, conform treizecizero.ro.

ADVERTISEMENT

Irina Bara, convocată în premieră în echipa de Fed Cup a României

Irina Bara a primit una dintre cele mai bune vești din carieră și anume a fost convocată în premieră în echipa de Fed Cup a României: Pentru mine e o onoare și îmi doream de foarte mult timp”.

„Nu am emoții. Mi-am dorit atât de mult să joc și m-am tot gândit, încât efectiv mă bucur să am ocazia asta. Sper să nu am emoții când o să fiu acolo, dar în clipa asta nu pot decât să mă bucur.

ADVERTISEMENT

E ceva ce îmi doream foarte mult, am primit șansa asta și sper să profit de ea. Pentru mine, totul e nou, dar sper să fie bine, să facem un rezultat bun și să ne calificăm la Budapesta. E frumos că prima dată când joc în Fed Cup, o să fie acasă. Asta e super, chiar am noroc”, a mai spus Irina Bara.

„Convocarea e o motivație în plus pentru mine”

Irina Bara a mărturisit că se simte mult mai motivată, în urma convocării: „Da, cred că convocarea asta o să fie o motivație suplimentară. Avem atâtea jucătoare bune în România, încât era greu să fie loc și pentru noi, pentru că noi avem o echipă de Fed Cup printre cele mai puternice.

ADVERTISEMENT

Și normal că o convocare îți dă încredere. Mai ales dacă joc un meci, poate-l câștig, poate joc bine, poate… Îți dă un impuls. Cred că o să fie interesant și cu publicul. N-am mai jucat de la juniori pentru România. Mie îmi place să am susținere, să am public, mă motivează”.

„Au fost condiții foarte grele în calificări, în ambele zile, marți și miercuri, foarte greu de respirat. Niciodată nu am experimentat așa ceva, și am jucat în China, unde poluarea e destul de mare. Am început pe 30 de grade, nu puteam să respirăm, apoi dintr-o dată s-a întunecat, vânt, apoi ploaie.

ADVERTISEMENT

N-am înțeles nimic din acel meci. Nu cred că doar pe mine m-a afectat, cred că toată lumea a avut de suferit. Nu te puteai recupera, după un schimb mai lung de mingi toți jucătorii se sufocau. Foarte greu de respirat.

Nu era atât de grav încât să abandonez, însă. Dar nu am văzut în viața mea atâția factori precum aici, în aceste zile: fum, ploaie, vânt, soare puternic, ploaia cu praf care a amânat meciul de dublu”, a încheiat Irina Bara.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani a împlinit Irina Bara pe 18 martie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!