Life

Irina Columbeanu, transformare uriașă la 17 ani. Schimbarea de look suferită de fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu, schimbare radicală la vârsta de 17 ani. Aspectul pe care îl adoptă în prezent fata modelului Monica Gabor.
14.03.2024 | 11:40
Irina Columbeanu transformare uriasa la 17 ani Schimbarea de look suferita de fiica Monicai Gabor
Irina Columbeanu, schimbare radicală la vârsta de 17 ani. Aspectul pe care îl adoptă în prezent fata modelului Monica Gabor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu, transformare uriașă la 17 ani. Schimbarea de look suferită de fiica Monicăi Gabor și a fostului milionar în euro Irinel Columbeanu. Adolescenta pare că traversează o nouă etapă în existența sa.

Irina Columbeanu, schimbare radicală la vârsta de 17 ani. Aspectul pe care îl adoptă în prezent fata modelului Monica Gabor

Irina Columbeanu a suferit o schimbare radicală la vârsta de 17 ani. Aspectul pe care îl adoptă în prezent fata modelului Monica Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Tânăra a surprins pe toată lumea cu noua înfățișare.

ADVERTISEMENT

A renunțat la părul blond și lung după o perioadă bună. În prezent, adolescenta are podoaba capilară tunsă sub formă de bob, cu o lungime scurtă, aproape de umăr și puțin mai închisă la culoare, fiind șatenă.

Imaginea cu transformarea a fost postată de mama sa, care este mândră de parcursul și evoluția unicului său copil, mai ales de când a luat decizia de a renunța la România. De ceva vreme locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, noul look a venit cu aprecieri și complimente pe social media. Irina Columbeanu apare în fotografie machiată discret și îmbrăcată foarte modern. Poza pare să fie imortalizată pe un câmp cu flori de primăvară.

Irina Columbeanu, premiată de școala din Malibu
Irina Columbeanu, schimbare de look. A fost premiată de școala din Malibu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irina Columbeanu, premiată de școala din Malibu

Irina Columbeanu a primit laude și pentru premiul care i-a fost oferit la școala unde studiază și se pregătește pentru o carieră de succes. Adolescenta de 17 ani a intrat în posesia unei diplome mulțumită rezultatelor sale bune.

ADVERTISEMENT

Fata Monicăi Gabor a renunțat la ideea de a face Facultatea de Drept și acum se gândește la altă meserie. În timpul liber, lucrează la un restaurant din Malibu pentru a-i fi de ajutor tatălui său, Irinel Columbeanu.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică nonprofit pentru tulburările de alimentație”, a mărturisit Irina Columbeanu, în urmă cu puțină vreme, pentru publicația The Malibu Times.

ADVERTISEMENT

„Femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a mai adăugat fata Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT