Sport

Irina Deleanu, cel mai sexy președinte de federație din România. Secretul unui corp de invidiat: „Sunt foarte atentă la ce mănânc”. Foto

Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, se menține în cea mai bună formă și la 47 de ani. Secretul ei împărtășit tuturor femeilor.
11.05.2023 | 17:57

Irina Deleanu este cu siguranță invidiată de majoritatea femeilor. Fosta mare gimnastă și presupusă iubită a lui Ion Țiriac și a dezvăluit în sfârșit secretul.

Irina Deleanu, șefa gimnasticii ritmice din România, e obsesată de sport: „Am un program riguros”

Deși are un program încărcat la federație, Irina Deleanu nu lasă să treacă nicio zi fără să facă mișcare, fie că merge la sală, aleargă kilometri prin parc sau pur și simplu se plimbă.

ADVERTISEMENT

Fosta sportivă face sport șase zile din șapte și e foarte disciplinată: „Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa fizic, pot să duc tot ce am de dus”.

Irina Deleanu alternează antrenamentele în sală cu cele în aer liber
Irina Deleanu alternează antrenamentele în sală cu cele în aer liber

Irina Deleanu are și câteva sfaturi pentru femeile care vor să se mențină într-o formă bună: „În același timp mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber, cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse”.

ADVERTISEMENT

Chiar și atunci când nu are timp să meargă la sală sau să alerge în parc, președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică merge aproximativ opt kilometri: „De obicei, în weekend mă relaxez, dar totuși fac 10.000 de pași, adică în plimbare”.

Irina Deleanu poate fi invidiată și de manechine: „Mănânc foarte multă proteină”

De 21 de ani șefă de federație, Irina Deleanu dă alimentației o importanță foarte mare: „Acum m-am obișnuit cu regimul pe care îl am, mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă”. 

ADVERTISEMENT

Irina Deleanu își permite însă din când în când și câte o mică plăcere: „Am descoperit niște eclere, care au două păcate pe lângă caloriile pe care le au sunt și cu cafea, și dacă Doamne ferește le mănânci seara nu mai dormi”.

Fosta mare gimnastă mai are câteva sfaturi interesante pentru femei: „Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. Și după 40 de ani femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu”.

ADVERTISEMENT
Irina Deleanu
Irina Deleanu are o siluetă demnă de invidiat

Campionatul Mondial de Junioare va fi în iulie la Cluj-Napoca

România va organiza la Cluj în perioada 7-9 iulie Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică de junioare, competiție la care s-au înscris nu mai puțin de 61 de țări și 1111 sportive.

„Până acum am organizat etape de cupă mondială, un Grand Prix, dar faptul că putem organiza un campionat mondial, primul campionat mondial de gimnastică din România pentru noi este o mare onoare. Pregătirile merg bine și așteptam cu nerăbdare să se apropie competiția”, a mai spus președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

ADVERTISEMENT
Tags: