Life

Scandal în trafic între Alina Pușcaș și fosta gimnastă Irina Deleanu: „Am fetița cu diabet. Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc”

Irina Deleanu și Alina Pușcaș s-au certat pe un loc de parcare alocat persoanelor cu dizabilități. Fosta gimnastă vrea scuze publice.
02.10.2022 | 19:09
Scandal in trafic intre Alina Puscas si fosta gimnasta Irina Deleanu Am fetita cu diabet Sa nu va dea Dumnezeu sa aveti nevoie de acel loc
Irina Deleanu și Alina Pușcaș, scandal în stradă din cauza unui loc de parcare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă Irina Deleanu și Alina Pușcaș au avut parte de o confruntare neplăcută în trafic. Sportiva s-a plâns de atitudinea vedetei de la „Te cunosc de undeva”, totul pornind de la un loc de parcare.

Irina Deleanu, ceartă în stradă cu Alina Pușcaș: „Avem ca drepturi și acest permis de parcare”

Este vorba despre un loc pentru persoane cu dizabilități, Alina Pușcaș atrăgându-i atenția Irinei pentru faptul că a parcat acolo. Cele două s-au certat în plină stradă, în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în cadrul unui interviu, președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică a spus că avea tot dreptul să ocupe acel loc, în ciuda vociferărilor Alinei Pușcaș, întrucât fetița ei suferă de diabet și uneori i se face rău.

Mai mult, aceasta i-a cerut prezentatoarei Alinei Pușcaș să își ceară scuze în public pentru felul în care i s-a adresat, mai ales că la tot scandalul a fost prezentă și fetița ei.

ADVERTISEMENT

„Am fetița cu diabet și avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc când merg cu ea, pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia.

Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut.Și fix când ne am dat jos, ne-a strigat: Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc. Am rămas proasta, am întrebat-o ce problema are și daca a verificat”, a declarat Irina Deleanu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

„Ea mi-a răspuns – mă lăsați, că o văd în picioare bine, sănătoasă”

Micuța Irinei s-ar fi speriat destul de tare din cauza conflictului, iar la un moment dat chiar i s-ar fi făcut rău.

„Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am întrebat-o dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns – mă lăsați, că o văd în picioare bine, sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Că e o nesimțire să parchez pe acel loc. Am vrut să-i arăt ecusonul, ea-mi făcea poză la mașină. I-am spus că e o ignorantă total, că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și daca îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașină. A plecat în tromba și bombănea.(…)”, a completat Irina.

ADVERTISEMENT