Life

Irina Fodor, mesaj emoționant pentru fiica sa. Diana a împlinit 11 ani

Irina Fodor lasă în fiecare an o postare frumoasă pentru ziua de naștere a fiicei sale, doar că anul acesta a fost una cu totul specială. Fetița a împlinit 11 ani.
24.03.2022 | 18:45
Irina Fodor mesaj emotionant pentru fiica sa Diana a implinit 11 ani
Irina Fodor, mesaj pentru ziua de naștere a fiicei sale: ”Cu tine suntem întregi”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde a distribuit și o imagine alături de fiica sa. Moderatoarea de la „Chefi fără limite” se consideră întreagă de când e mamă.

Irina Fodor, mesaj pentru ziua de naștere a fiicei sale: ”Cu tine suntem întregi”

„Unu și cu unu fac doi… iar cu tine suntem întregi! 11 ani au trecut ca gândul, îți doresc încă de 10 ori câte 11! Să fii fericită, iubita mea! Mami și tati te iubesc nespus! La mulți ani”, a scris Irina Fodor pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu există fericire mai mare decât ce mi-a putut oferi copilul acesta. Doamne, cum trec anii. Mi-a făcut azi gărgărița 11 ani. La mulți ani, gărgăriță încă o dată. Te iubește tăticul tău. Băi, nu mai pot după tine. De ce îmi faci, mă,i cu mâna?”. a spus la rândul său Răzvan Fodor pe InstaStory.

„Pentru că te iubesc”, a fost răspunsul sincer oferit de fiica celor doi prezentatori de la Antena 1, Diana, după ce a ieșit de la școală.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, mândră de fiica sa și a lui Răzvan

Irina Fodor este împlinită și fericită pe toate planurile. Prezentatoarea de la „Chefi fără limite” este mândră de fiica sa și a lui Răzvan, fiind foarte implicată în creșterea și educarea copilei care a împlinit 11 ani.

Diana este foarte cuminte și pasionată de înot, pian și matematică. Fetița debordează de energie și nu are numai preocupări care țin de partea feminină.

ADVERTISEMENT

„Îşi doreşte să încerce foarte multe lucruri, este foarte energică şi n-are preocupări de fetiţă neapărat. Mai puţin o interesează cum şi-a prins părul dimineaţa, dar dacă îi zici „Hai să ne întrecem până la capătul străzii“ imediat se bagă.

A început să facă matematică. (râde) Mie şi lui Răzvan ne-a lipsit domeniul ăsta, iar matematica îţi structurează foarte bine creierul şi n-aş vrea să fie, pe româneşte, la fel de împrăştiată pe cât suntem noi. Ne-am propus să-i oferim câte puţin din toate în privinţa formării ei.

ADVERTISEMENT

O întreb mereu ce şi-ar mai dori să facă. Dar nu o pot împinge către ceva ce mi-a plăcut mie. S-ar putea să fie total diferită. Ea are aplecare înspre matematică, de-asta am şi zis să o ajutăm în direcţia asta”, a declarat moderatoarea pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT