Life

Irina Fodor, înțepătură fină la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a spus de față cu cei 4 noi jurați de la Chefi la cuțite

Irina Fodor, mesaj cu subînțeles pentru Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a putut să zică în fața celor 4 noi jurați de la Chefi la cuțite.
18.03.2024 | 23:00
Irina Fodor intepatura fina la adresa lui Scarlatescu Dumitrescu si Bontea Ce a spus de fata cu cei 4 noi jurati de la Chefi la cutite
Irina Fodor, mesaj cu subînțeles pentru Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a putut să zică în fața celor 4 noi jurați de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, înțepătură fină la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a spus de față cu cei 4 noi jurați de la Chefi la Cuțite. Prezentatoarea de la Antena 1 a intrat cu zâmbetul pe buze în platoul emisiunii culinare.

Irina Fodor, mesaj cu subînțeles pentru Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a putut să zică în fața celor 4 noi jurați de la Chefi la cuțite

Irina Fodor a avut un mesaj cu subînțeles pentru Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce a putut să zică în fața celor 4 noi jurați de la Chefi la cuțite chiar în prima ediție a show-ului ce a avut premiera luni, 18 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare nu a uitat că au intervenit foarte multe schimbări în sezonul actual, punctând faptul că echipa nu a pierdut pe nimeni, ci dimpotrivă. Vedeta a dat de înțeles că trustul a avut numai de câștigat.

„Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat unu! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie”, a spus moderatoarea TV despre sezonul 13, de la Chefi la cuțite, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„E un nou sezon cu mai multe talente culinare, mai multă experiență, cu stele Michelin, cu semnături deja afirmate, valoroase, deja strălucite, impecabili, implacabili, incontestabili. Patru ași, patru chefi la cuțite!”, a completat Irina Fodor.

Irina Fodor, despre schimbările de la Chefi la cuțite

Irina Fodor a discutat despre schimbările de la Chefi la cuțite, după plecarea celor trei jurați. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se află în plin proces cu producătorii emisiunii culinare de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa producătorii nu au lăsat deoparte filmările pentru show-ul de gătit care se bucură de mult succes în rândul telespectatorilor români. Nici sezonul cu numărul 13 nu pare să fie un impediment pentru trustul Intact.

„Am avut emoții și am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață.

ADVERTISEMENT

Ce să spun?! 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus!”, a mai spus Irina Fodor.

ADVERTISEMENT