Life

Scandalul de la Chefi la cuțite a ajuns la apogeu! Producătoarea emisiunii dă de pământ cu foștii jurați. Ce zice de Scărlătescu

Scandalul de la Chefi la cuțite atinge cote alarmante după recentele ieșiri publice ale foștilor jurați. Cine intră acum în scenă?
16.03.2024 | 16:01
Scandalul de la Chefi la cutite a ajuns la apogeu Producatoarea emisiunii da de pamant cu fostii jurati Ce zice de Scarlatescu
Scandalul de la Chefi la cuțite, un nou episod. Foto: Antena 1/ Instagram. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Scandalul de la Chefi la cuțite atinge apogeul! Producătoarea executivă Roxana Paulică, mâna dreaptă a Monei Segall, a ieșit în spațiul public și a rupt tăcerea după ce, de curând, Cătălin Scărlătescu s-a plâns că nu și-a primit banii pe sezonul anterior.

Scandalul de la Chefi la cuțite atinge cerul! Mâna dreaptă a Monei Segall nu mai poate să tacă

Producătoarea de la Antena 1 pune paie pe foc în scandalul de la Chefi la cuțite, unul care arată din ce în ce mai urât. Odată cu plecarea tripletei Bontea-Scărlătescu-Dumitrescu, încep să iasă la iveală ce s-a ascuns sub preș timp de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Dacă de obicei producătorii show-urilor de televiziune preferă să intre în silenzio stampa când un astfel de subiect bubuie în presă, de data asta nu mai e loc de tăcere. Roxana Paulică i-a dedicat câteva story-uri destul de dure lui Cătălin Scărlătescu și scoate la suprafață detalii noi în toată telenovela.

Paulică reiterează ceea ce Antena 1 a tot colindat de când au plecat bucătarii. Și anume, subliniază că cei trei chefi au tratat cu dosul echipa de producție, anunțând că nu mai vor să filmeze cu trei săptămâni înainte să înceapă înregistrările.

ADVERTISEMENT

Nimic nou, până aici, cu privire la apărarea Antenei 1. Producătoarea executivă merge, însă, mai departe în scandalul de la Chefi la cuțite. Mai precis, femeia pune o serie de întrebări acuzatoare la adresa chefilor.

„E ok să jigniți locul care v-a dat atâtea șanse?”

„E ok să jigniți locul care v-a dat atâtea șanse chiar și după proiecte care n-au funcționat, oamenii care și în al 12-lea ceas au încercat să găsească o soluție pentru a vă îndeplini doleanțele? Mai puține zile de filmare, mai puține ore de muncă pe zi… Și alte detalii ce țin de conținut, știți voi foarte bine!

ADVERTISEMENT

Este corect să vă considerați mai presus de orice? Să demonizați locul care v-a protejat și v-a respectat, din toate punctele de vedere, atâția ani? Și apoi, după ce acuzați oboseala cu trei săptămâni înainte să schimbați toată programa de filmări, care impactează atâția oameni? Tot voi pozați în victime?”, este mesajul acid lansat de producătoarea tv pe Instagram.

Scărlătescu, panicat că spunea prostii pe sticlă? Ce zice producătoarea acum

Roxana nu s-a oprit aici! Omul de încredere al Monei Segall a dat de pământ cu Scărlătescu, spunând că juratul era panicat că nu a vorbit bine în fața camerei și echipa mereu i-a salvat momentele, ajutându-l de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„Mai știi, Cătă, când erai stresat că nu știi dacă ai vorbit bine, dacă te-ai exprimat cum trebuie, dacă ai transmis ce trebuie în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1?

Mai știi când veneam cu toții la serviciu și începeam cu glume, în backstage? Când ne spunea Sorin bancuri și râdeam toți, când venea Jeni și ne aducea mâncarea, când ne povesteam necazurile… Când terminam filmările seara și ne întrebai dacă venim la club? Probabil că pe vremea aia nu erai așa obosit, mai știi?”, îl mitraliază Paulică pe Scărlătescu.

Producătoarea se mai întreabă, retoric, cum de foștii jurați au stat timp de 12 ani la Antena 1, în condițiile în care acum se vorbește despre abuz din partea echipei.

 

ADVERTISEMENT