Life

Irina Loghin, după ce Benone Sinulescu a fost găsit inconștient: ”Sper să îl ajute Dumnezeu”

Vestea că Benone Sinulescu a fost găsit căzut, fără cunoștință, în casă, a întristat-o până peste poate de Irina Loghin, fosta lui colegă de scenă și prietenă apropiată de-ale maestrului.
10.07.2021 | 16:17
Irina Loghin dupa ce Benone Sinulescu a fost gasit inconstient Sper sa il ajute Dumnezeu
Irina Loghin si Benone Sinulescu au fost colegi de scena si prieteni Sursa foto: Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Irina Loghin, contactată de FANATIK, ne-a mărturisit că situația lui Benone Sinulescu o îngrijorează foarte tare, cu atât mai mult cu cât, în trecut, erau apropiați.

Irina Loghin, despre Benone Sinulescu: ”Tot ce îmi pot dori…”

Irina Loghin, una dintre cele mai mari artiste din lumea muzicii populare românești, a cântat în nenumărate momente, pe scenă, alături de Benone Sinulescu.

ADVERTISEMENT

Acum însă, recunoaște Irina Loghin, din cauza depărtării, cei doi nu s-au mai văzut atât de des pe cât și-ar fi dorit, ba chiar veștile despre el au devenit din ce în ce mai sărace.

”Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia”, ne-a mărturisit Irina Loghin.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit Irina Loghin, de ceva timp deja Benone Sinulescu este în rugăciunile sale.

”Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el”, a mai spus, pentru FANATIK, Irina Loghin.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu, în stare gravă după ce a fost găsit inconștient în casă

Benone Sinulescu e în stare gravă după ce a fost găsit inconștient în casă, susține fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel.

Cu toate acestea, ne-a recunoscut Irina Loghin, ea nu încetează să spere că artistul se va face, totuși bine, cu atât mai mult cu cât îi leagă o prietenie veche, cei doi fiind, de altfel, primii artiști care au cântat î duet în muzica populară românească.

ADVERTISEMENT
Irina Loghin si Benone Sinulescu
Irina Loghin si Benone Sinulescu au cantat impreuna Sursa foto: Youtube

”Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări”, a mai explicat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Benone Sinulescu nu a ajuns, încă, la Urgențe

”Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală”, explica Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, pentru România TV.

Mai mult, explică Ionuț Pavel, problemele lui Benone Sinulescu sunt legate și de felul în care este tratat în aceste momente.

”Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă `momentul de final` al artistului”, susține sursa citată.

Benone Sinulescu are probleme vasculare grave

”Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătăți dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție”, a mai precizat fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, artistul decorat și ajuns la 84 de ani, cu aproape șapte decenii de activitate în muzica populară românească.

ADVERTISEMENT