Life

Irina Margareta Nistor, despre Oppenheimer, cel mai bun film de la Oscar 2024

Irina Margareta Nistor a avut dreptate când a vorbit despre Oppenheimer! Ce spune despre filmul anului 2024 de la Oscar
11.03.2024 | 05:42
Irina Margareta Nistor despre Oppenheimer cel mai bun film de la Oscar 2024
Irina Margareta Nistor, despre Oppenheimer. Foto: PRO TV/ YouTube/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor a pariat bine pe Oppenheimer, filmul care a câștigat premiul suprem în gala Oscarurilor din 2024. Din 13 nominalizări, pelicula lui Christopher Nolan s-a ales cu 7 trofee, printre care cele pentru cel mai bun actor (Cillian Murphy) și regie.

Irina Margareta Nistor e prevăzut triumful lui Christopher Nolan

Traducătoarea de filme și împătimită în ale cinematografiei a spus, pe VOYO, că a meritat așteptarea pentru încununarea măiestriei de care a dat dovadă Nolan. Nistor a prevăzut cu ceva vreme înainte că filmul despre creatorul bombei atomice va fi apreciat de Academia de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

„Oppenheimer are toate șansele. E o bombă de la un cap la altul. Cillian Murphy are șansele cele mai mari cu Oppenheimerul”, a mărturisit Irina Margareta Nistor la PRO TV, înainte de Oscaruri.

„Oppenheimer” nu este singurul film despre care Irina Margareta Nistor a avut cuvinte de laudă de adresat. În Gala live a Oscarurilor, pe care a comentat-o alături de Constantin Dogioiu, specialistam în filme a vorbit și despre o altă peliculă care făcea vâlvă înainte de evenimentul din industria cinematografică americană. Este vorba despre producția „The Holdovers”.

ADVERTISEMENT

Nistor, impresionată și de „The Holdovers”

„E un film foarte rafinat, e un film despre ce înseamnă să ai un mentor în școală. Trebuie văzut de mulți profesori, dar și de studenți. Fiecare trebuie să aibă un mentor pe care să nu îl uite niciodată”, a spus Nistor, pe VOYO.

Premiile Oscar 2024 au fost acordate la Teatrul Dolby din Los Angeles, în noaptea duminică spre luni (10 spre 11 martie). Oppenheimer a fost declarat filmului anului, iar actorul principal din peliculă a luat statueta de rigoare.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună actriță a fost declarată Emma Stone, pentru rolul din „Poor things”. Artista a oferit un discurs interesant când a aflat că trofeul merge către ea. „A fost o onoare imesnă pentru mine, nu mai știu ce spun. După cum vedeți, eram cam panicată, dar mi s-a zis să incerc sa ma detașez. Nu e vorba de mine, ci de o echipă cu care am reușit totul. E vorb de o echipă cu care sunt onorată să împart premiul”, a spus Emma Stone pe scena Teatrului Dolby.