Life

Ele sunt celebritățile care s-au făcut de râs la Premiile Oscar 2024. A fost dezastru total pe covorul roșu. S-au îmbrăcat mai rău ca la țară

Care sunt celebritățile care s-au îmbrăcat dezastruos la Premiile Oscar 2024. Au crezut că dau lovitura, dar s-au făcut de râs.
11.03.2024 | 03:20
Cele mai prost îmbrăcate vedete la Premiile Oscar 2024. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea de-a 96-a gală a Academiei a fost ocazia perfectă pentru cele mai mari staruri ale lumii să-și etaleze cele mai bune ținute. Totuși, la Premiile Oscar 2024, unele celebrități s-au făcut serios de râs, cu fuste de balet atroce, rochii stridente sau haine potrivite, mai degrabă, pentru școală sau biserică. Află care sunt vedetele care au gafat!

Cele mai prost îmbrăcate vedete de la Premiile Oscar 2024

În timp ce unele celebrități au arătat spectaculos pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024, altele au dat-o în bară. Anumite vedete chiar nu și-au învățat lecția când vine vorba de stil, astfel că iar au ajuns pe lista celor mai prost îmbrăcate.

ADVERTISEMENT

Erika Alexander, în vârstă de 54 de ani, a apărut purtând, la prima vedere, o rochie derutantă, albă, pe corp și fără bretele. Dacă s-ar fi oprit aici, ar fi fost perfect. Însă, în partea de jos a creației exista o fustă enormă, neagră, în stil tutu, decorată cu tulle mov, roz și verde.

Billie Eilish este deja cunoscută pentru stilul său vestimentar neconformist, dar a stârnit reacții nedorite de data aceasta. Vedeta a purtat o fustă alb-negru, din tweed, și un blazer negru, rigid, cu nasturi albi.

ADVERTISEMENT

Astfel că, la Premiile Oscar 2024, vedeta în vârstă de numai 22 de ani a dat impresia că se duce la biserică sau că poartă o uniformă școlară, mai ales că în picioare a avut pantofi negri, cu baretă, asortați cu șosete lungi.

Cynthia Erivo, pe de altă parte, a ales o rochie verde ce a făcut-o să arate ca un fan cosplaying Godzilla, datorită vârfurilor ciudate care curgeau pe spatele creației din piele. Rochia bizară avea chiar și propria coadă.

ADVERTISEMENT

Vedetele care s-au costumat Oscaruri

Deși covorul roșu nu pare locul potrivit pentru jocuri de rol, se pare că acesta a fost un adevărat trend la Premiile Oscar 2024. Acestuia i s-a alăturat și compozitoarea Laura Karpman.

Cântăreața a optat pentru o ținută plină de paiete aurii și a dat impresia că vine direct de la filmările filmului Vrăjitorul din OZ, unde l-a interpretat cu succes pe Omul de Tinichea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, „barbiecore”- tendința pe care a lansat-o Margot Robbie anul trecut, o dată cu lansarea Barbie, a făcut victime și la Premiile Oscar 2024. Gazda Keltie Knight a vrut să ia parte la această mișcare populară.

Pentru asta, a îmbrăcat o rochie fucsia, mult prea strălucitoare, căreia i s-a adăugat și oi fundă imensă în partea din față, care a oferit, mai degrabă, impresia unei cuverturi și nu a unei ținute couture.

Starul din Dexter, Nikki Novak a dus, de asemenea, obsesia pentru roz mult prea departe. S-a prezentat pe covorul roșu într-o ținută din tulle stratificat, arătând ca un întreg tort de zahăr.

Janae Collins, vedeta din Killers of the Flower Moon, s-a îmbrăcat tot în roz. A optat pentru o fustă voluminoasă, tot din tulle, care a atras toată atenția. Deși și-a dorit să fie elegantă, efectul a fost mai degrabă unul comic. Astfel că, starul a ajuns pe lista celor mai proaste îmbrăcate vedete de la Premiile Oscar 2024, după cum a notat daylimail.uk. 

ADVERTISEMENT