Life

Irina Margareta Nistor, noi declarații despre supărarea creată lui Ștefan Bănică legată de Liceenii

Irina Margareta lămurește misterul legat de producerea unui nou film Liceenii, după ce l-a deranjat cu entuziasmul ei pe Ștefan Bănică.
22.11.2023 | 17:30
Irina Margareta Nistor noi declaratii despre supararea creata lui Stefan Banica legata de Liceenii
Irina Margareta Nistor, noi declarații despre soarta seriei Liceenii. Foto-montaj: FANATIK/ Surse foto: Facebook/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor a declarat, în urmă cu un an, invitată la Radio România Actualități că se va face o nouă serie Liceenii, în care vor juca Radu Ștefan Bănică și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică. În urma afirmațiilor sale, cântărețul a reacționat pe Facebook. A fost destul deranjat de dezvăluirea pe care o făcuse celebra traducătoare de filme.

Irina Margareta Nistor clarifică controversa privind distribuția din noul film Liceenii: „Entuziasmul a fost mai mare decât ideea de a-mi ține gura”

Ștefan Bănică spunea că oamenii vor afla din gura lui dacă ai săi prunci vor fi cooptați într-un astfel de proiect. I-a reproșat, în mod public, Irinei Margareta Nistor că a vorbit fără să îl sune și pe el, să îl întrebe în legătură cu acest subiect.

ADVERTISEMENT

Care o fi adevărul, nu se știe cu certitudine, însă FANATIK a încercat să afle, chiar de la cea care a lansat zvonul, despre ce se mai aude de Liceenii. Irina Margareta Nistor ne-a zis, de data asta, că a fost probabil mult prea entuziasmată.

Ea nu vede un remake al filmului în care a jucat Ștefan Bănică, ci poate o continuare. În opinia ei, ar fi o idee bună și dacă producătorii români s-ar gândi la un prequel al producției care a făcut furori pe vremea lui Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, habar n-am (n. red.: râde, întrebată dacă s-a stabilit ceva legat de Liceenii și distribuție). Nu cred că ar putea fi un remake la Liceenii. Poate o continuare.

Pentru că, vezi tu, dacă stau să mă uit poate vor să facă și ei un prequel. Asta pentru noi că în România nu prea avem prequeluri. Atunci entuziasmul meu a fost mai mare decât ideea de a-mi ține gura”, a declarat Irina Margareta Nistor, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce spunea, însă, acum un an criticul de film de a fost atât de supărat Ștefan Bănică? „Cu aceleași persoane. Cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, suna afirmația făcută de Irina Margareta Nistor, la RRA. 

Ștefan Bănică a fost deranjat de dezvăluirea făcută de Nistor

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel. Declarații care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor”. Și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta.

ADVERTISEMENT

Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”. Până în prezent, nu există nimic concret. În ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor. Violeta are la această vârstă alte preocupări.

Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, spunea Ștefan Bănică, vizibil deranjat referitor la dezvăluirea făcută de Irina Margareta Nistor.

Ca o concluzie, este evident că au existat, probabil, niște discuții. Și, așa cum a spus și Irina Margareta Nistor pentru FANATIK, entuziasmul a fost unul poate prea mare față de ceva concret. N-a fost nimic bătut în cuie, deocamdată!

ADVERTISEMENT