Life

Cum a reacționat Ștefan Bănică atunci când fiica lui i-a spus că vrea să fie actriță: „Aici nu e cu vrei să te faci”

Cum a reacționat Ștefan Bănică atunci când fiica pe care o are cu Andreea Marin i-a spus că își dorește să fie actriță.
19.07.2023 | 13:10
Cum a reactionat Stefan Banica atunci cand fiica lui ia spus ca vrea sa fie actrita Aici nu e cu vrei sa te faci
Reacția lui Ștefan Bănică atunci când fiica lui i-a spus că vrea să fie actriță. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Ștefan Bănică atunci când fiica lui i-a spus că vrea să fie actriță. Artistul spune că fiica lui este foarte ambițioasă.

Reacția lui Ștefan Bănică atunci când fiica lui i-a spus că vrea să fie actriță

Ștefan Bănică a fost foarte vehement atunci când fiica lui i-a spus că vrea să fie actriță. Violeta are doar 15 ani dar deja știe ce vrea să facă cu viața ei.

ADVERTISEMENT

Tânăra are planuri de viitor mărețe, după cum spune chiar tatăl ei. La un moment dat, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică i-a spus tatălui său că vrea să devină actriță.

Dar cântărețul spune că această carieră este una care te alege mai degrabă ea pe tine și dacă va fi ca Violeta să fie actriță atunci va fi.

ADVERTISEMENT

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară. Probabil că se va îndrepta spre avocatură.

Mi-a spus: Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică, declarații despre viitoarea carieră a fiicei sale

Ștefan Bănică spune că nu este împotrivă ca fiica lui să fie actriță. El a mărturisit că nu o încurajează pe fiica lui spre nimic, dar o să fie alături de ea orice ar alege.

Mai mult, celebrul artist crede că Violeta Bănică poate să fie orice își propune în viață, așa că nu are de ce să își facă griji. Oricum ar fi, tatăl ei va fi alături la orice pas cu Violeta.

ADVERTISEMENT

„Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, și atunci nu mai asculți de nimeni. Eu nu te încurajez în nicio direcție, te încurajez, indiferent ce vrei să faci.

Că vrei să te faci gunoier-șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiți senzația că poți să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife.

ADVERTISEMENT