Life

Irina Rimes a dezvăluit secretul piesei ”Nu știi tu să fii bărbat”! Despre cine este vorba în realitate

Irina Rimes a dezvăluit secretul piesei ”Nu știi tu să fii bărbat”, în cadrul unui podcast. Ea a pus punctul pe i și a mărturisit la cine face referire în melodia respectivă.
08.05.2022 | 16:25
Irina Rimes a dezvaluit secretul piesei Nu stii tu sa fii barbat Despre cine este vorba in realitate
Irina Rimes dezvăluie povestea din spatele unei melodii cunoscute. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, a avut un succes fantastic cu piesa ”Nu știi tu să fii bărbat”. Versurile melodiei, în care s-au regăsit multe femei, sunt scrise chiar de artistă. Ea a dezvăluit pentru cine a scris piesa respectivă.

Irina Rimes a scris piesa pentru iubirea vieții ei

Fanii cântăreței Irina Rimes au fost curioși dintotdeauna să afle la cine face referire artista, în piesă. Tânăra interpretă a făcut o serie de declarații, fără ocolișuri, despre acest subiect, în cadrul unui podcast. Irina Rimes a oferit mai multe detalii din viața sa personală, ajungând astfel să vorbească și despre celebra piesă ”Nu știi tu să fii bărbat”.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că odată ce era foarte nervoasă, ea a început să-și pună toate gândurile pe hârtie și așa a luat naștere piesa aceasta, ”Nu știi tu să fii bărbat”. Melodia a fost lansată de artistă în noiembrie 2018, iar între timp ea a ajuns un hit, iubit de toți admiratorii acesteia.

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”. Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva. 

ADVERTISEMENT

Veneam din Periș. În Periș era o sesiune. Și veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale”. 

Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute, nu mai mult.”, a povestit Irina Rimes, în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT

De ce a divorțat cântăreața de Andi Bănică

Irina Rimes a fost căsătorită cu artistul Andi Bănică. Mariajul lor s-a încheiat în urmă cu câțiva ani, iar la momentul respectiv, despărțirea lor s-a comentat în fel și chip.

Unul dintre zvonurile care s-a vehiculat a fost acela că Andi ar fi înșelat-o pe artistă, însă Irina Rimes a explicat că nu a fost vorba despre infidelitate în relația lor, ci la un moment dat, cei doi foști și-au dat seama că nu se mai potrivesc, ei dorindu-și lucruri total diferite. În final, ei au divorțat în anul 2017. Din păcate, mariajul lor nu a durat mai mult de un an de zile.

ADVERTISEMENT

“Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul (n.r. relații celebre). Stăteau doi psihologi, un astrolog etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a declarat Irina Rimes în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță

Cine este Irina Rimes

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Solista a devenit cunoscută, mai întâi, în Republica Moldova, după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în marea finală.

ADVERTISEMENT