Life

Irina Rimes lansează albumul Acasă: ”Prin acesta pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel”

Irina Rimes lansează un nou album în cariera sa muzicală. Artista l-a intitulat ”Acasă”, iar prin el și-a dorit să încheie un nou capitol din viață, ”poate cel mai rebel”, spune cântăreața.
23.06.2022 | 16:12
Irina Rimes lanseaza albumul Acasa Prin acesta pun punct unui capitol mare poate cel mai rebel
Irina Rimes lansează albumul ”Acasă”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

”Acasă” este noul album pe care-l lansează Irina Rimes. Artista și-a transpus în el toate emoțiile și trăirile din ultima perioadă, prin 16 piese.

Ce spune Irina Rimes despre albumul ”Acasă”

Momentan, ”Acasă” s-a lansat online, în magazinele digitale, dar și fizic, în forma clasică de CD. Urmează să apară și o variantă pe vinil.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes a descris și ce reprezintă, mai exact, noul ei album muzical. Se referă la ascensiunea sa din ultima vreme, în care a avut parte atât de reușite, dar și de eșecuri.

”Prin acest album pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai răzleț capitol al vieții mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut și apoi am pierdut, ca mai apoi să sufăr iar, am pierdut din nou, ca mai apoi să regăsesc.

ADVERTISEMENT

Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degrabă ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo și eu nu știam”, a spus Irina Rimes, potrivit Unica.ro

Irina Rimes descrie ”Acasă” drept cel mai ”concis” album al său de până în prezent. În el a făcut referire și la rădăcini.

ADVERTISEMENT

”«Acasă» este despre întoarcerea la rădăcini, la cel cu care ești bine, adică tu în varianta ta relaxată și acceptată. Atunci când răsufli ușurat că te-ai regăsit pe tine, acasă, în brațele tale.

Eu am scris despre toate lucrurile acestea și le-am comprimat într-un album care este cel mai concis lansat de mine până acum, atât din punct de vedere muzical, dar și vizual”, a mai adăugat Irina Rimes.

ADVERTISEMENT

Piese lansate în metaverse în noul album al Irinei Rimes

Unsprezece dintre piesele de pe album vor fi lansate în metaverse, ceea ce este o premieră pentru un cântăreț român. Alte două videoclipuri s-au filmat în timpul documentarului ”Pe drumul meu”.

De altfel, pe data de 8 iunie, Irina Rimes a interpretat melodiile de pe ”Acasă” alături de prieteni, familie și persoane cunoscute. Momentul a fost organizat în sufrageria ei, concept pe care solista îl respectă de câțiva ani și l-a numit ”Sufrageria Irinei”.

ADVERTISEMENT
Tags: