Life

Irina Rimes, reacție după ce fanii au comparat-o cu Theo Rose, după scandalul de la Vocea României: “Nu este o competiție”

Irina Rimes, reacție după ce a fost comparată de fani cu Theo Rose, după scandalul de la Vocea României. Ce i-a rugat artista.
13.10.2023 | 12:33
Irina Rimes reactie dupa ce fanii au comparato cu Theo Rose dupa scandalul de la Vocea Romaniei Nu este o competitie
Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici acid. ursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a avut o reacție după ce fanii au comparat-o cu Theo Rose. Cele două au avut o discuție tensionată la Vocea României, care a împărțit fanii î n două tabere.

Irina Rimes a reacționat după ce fanii au comparat-o cu Theo Rose, în urma scandalului de la Vocea României

În ediția de săptămâna trecută a emisiunii Vocea României, Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici foarte criticat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Irina Rimes a făcut un comentariu acid în legătură cu genul muzical cântat de Theo Rose. După discuția tensionată, aceasta din urmă a izbucnit în lacrimi, iar totul a fost difuzat la TV.

Tensiunile dintre cele două artiste au împărțit internetul în două, iar internauții au pornit un război pe rețelele de socializare. Fanii lui Theo Rose îi îi partea actriței din “Clanul”. Pe de altă parte, admiratorii Irinei Rimes o critică dur pe colega ei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Multe persoane au criticat-o dur pe Irina Rimes, inclusiv unii artiști. Un internaut a spus că artista originară din Republica Moldova este mai presus decât Theo Rose, iar aceasta a ținut să transmită un mesaj important.

Irina Rimes a spus că între ea și Theo Rose nu este o competiție și că nu vrea ca fanii să înceapă un scandal în legătură cu acest subiect. Vedeta nu este de acord cu comentariile de hate de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta.

Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a scris Irina Rimes pe Instagram, ca răspuns pentru un fan care a comparat-o cu Theo Rose, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Motivul real pentru care Theo Rose a plâns la Vocea României

După comentariile fanilor din mediul online, Theo Rose a ținut să clarifice cum stau lucrurile între ea și Irina Rimes. Vedeta spune că nu a plâns din cauza discuției pe care a avut-o cu colega ei.

Artista a explicat că tot ce se vede la TV, în câteva ore de emisiune, reprezintă doar frânturi, deoarece sunt ore întregi de filmare. Theo Rose a explicat că a vorbit cu Irina Rimes după cele întâmplate și că între ele nu există o rivalitate.

“Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. (…)

Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. (…)

M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate. Mie îmi place de Irina, ei îi place de mine”,  a explicat Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT