Life
notix pixel id

Irina Rimes recunoaște cât de mult a afectat-o pandemia din punct de vedere economic. Ce nu își mai permite deloc

Irina Rimes a fost afectată de pandemia de coronavirus din punct de vedere economic. Cântăreața a spus ce anume nu își permite, față de alți artiști.
24.05.2021 | 10:41
Irina Rimes recunoaște cât de mult a afectat-o pandemia din punct de vedere economic. Ce nu își mai permite deloc
Irina Rimes, cântăreață și jurată la Vocea României. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața Irina Rimes a vorbit despre viața și profesia ei într-un interviu online pe care i l-a luat Cătălin Măruță. Vedeta PRO TV a vorbit în special despre cum a afectat-o pandemia de coronavirus, care i-a sărăcit pe foarte mulți artiști.

Cu toate că succesul ei muzical este unul notoriu, artista fiind una dintre cele mai ascultate din România, Irina nu a stat foarte bine cu banii în anul de pandemie care a trecut.

Jurata de la Vocea României a spus că nu se poate plânge din cauza situației sale financiare. Aceasta a mai adăugat că asta nu înseamnă că e vreo fată bogată, dar nici săracă.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, despre cum a afectat-o pandemia din punct de vedere financiar

Irina se descurcă bine cu banii, însă există lucruri pe care ar vrea să le facă și nu și le permite. Tânăra i-a mărturisit prezentatorului de televiziune că ea nu poate merge în vacanțe în Maldive, de pildă, dând un exemplu cu ce nu poate să facă.

Cele mai multe călătorii pe care cântăreața le-a prevăzut în programul ei sunt mai mult în interes de serviciu. Aceasta a spus că dacă pleacă în Franța pentru că este nevoită, o face cu gândul la dezvoltarea proiectului ei muzical.

ADVERTISEMENT

O vacanță în care să cheltuiască bani și să se distreze este ceva de neatins pentru basarabeancă. Totodată, Rimes a precizat că e foarte atentă cu banii și de multe ori e nevoită să facă sacrificii.

„Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Nu o dată a pus din buzunarul ei pentru anumite lucruri care ar fi venit în mod normal de la sine în cazul unui artist bine plătit.

ADVERTISEMENT

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată. Sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare.

De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business.

ADVERTISEMENT

Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc”, a declarat Irina Rimes în interviul postat de Cătălin Măruță pe Youtube.

Vedeta a mai spus că nu crede că artiștii o duc foarte bine în această perioadă, chiar dacă mulți lasă să se înțeleagă că nu au avut de suferit.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri