Life

Irina Rimes și iubitul ei, vacanță misterioasă la început de an. Ce destinație au ales cei doi

Irina Rimes și iubitul ei au deci să petreacă ceva mai mult timp departe de România. Unde? Acest lucru rămâne în continuare un mister.
03.01.2023 | 07:49
Irina Rimes si iubitul ei vacanta misterioasa la inceput de an Ce destinatie au ales cei doi
Irina Rimes și iubitul ei francez au plecat într-o vacanță misterioasă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Artista se bucură de un real succes din punct de vedere profesional, dar și personal.

Irina Rimes, vacanță de vis timp de o lună de zile

Norocul pe plan amoros i-a surâs juratei de la Vocea României. Irina Rimes formează un cuplu cu un bărbat francez, iar cei doi sunt de nedespărțit de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, la fel ca și alte vedete din România care au ales să plece peste hotare în ultimele zile, același lucru s-a întâmplat și în cazul artistei noastre.

Irina Rimes și iubitul ei au decis să plece într-o vacantă, însă una cu mult mai deosebită, de o lună de zile. Dacă alți artiști și oamenii de televiziune cunoscuți au ales Mexic, ori Thailanda și nu numai, iată că Irina Rimes a fost mult mai selectivă.

ADVERTISEMENT

Surprinzător este însă că artista nu a vrut să spună concret ce locația a ales, însă le-a prezentat fanilor săi câteva detalii destul de interesante.

Artista susține că nu a avut nevoie de trusa de machiaj în această excursie și de asemenea, nici de prea multe bagaje. Drept urmare, ea și iubitul ei au optat pentru un singur bagaj, de 20 de kilograme, care este un rucsac.

ADVERTISEMENT

Unde a plecat, de fapt, Irina Rimes în vacanță?

În postare, Irina Rimes a spus că cei doi au doar haine subțiri și foarte puține, iar destinația nu este nici Bali, nici Maldive și nici Zanzibar sau Thailanda.

Deși unii fani considerau că ar fi vorba despre Cuba, Zanzibar, ori Dubai, se pare că nimeni nu a putut să ghicească varianta corectă.

ADVERTISEMENT

”Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje. Ne-am luat un bagaj mare de 20 de kg, dar este rucsac, nu e dulap. Alte indicii: ne-am luat haine puține și subțiri și cremă împotriva țânțarilor.

Nu Thailanda, Nu Maldive, Nu Bali. Nu este Zanzibar”, a spus Irina Rimes pe Instagram.

Să nu uităm că la un moment dat, artista a vorbit despre vacanțe, dar și despre preferințele sale. Irina Rimes povestea că deși nu îi place să stea prea mult la soare, iubește destinațiile calde, dar și oceanului, alături de niște palmieri înalți.

ADVERTISEMENT
Tags: