Life

Irina, soția lui Răzvan Fodor, are probleme medicale: ”Am început să uit lucruri”

20.05.2020 | 13:58
Irina sotia lui Razvan Fodor are probleme medicale Am inceput sa uit lucruri
Irina, soția lui Răzvan Fodor, are probleme medicale: ”Am început să uit lucruri”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, soția prezentatorului și câștigătorului „Asia Express” Răzvan Fodor, a mărturisit că de câțiva ani se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora a început să uite anumite lucruri. Frumoasa șatenă a divulgat și un episod din perioada în care fiica sa era mică.

Soția câștigătorului Asia Express, Irina, are pierderi de memorie

Fosta prezentatoare de televiziune Irina Fodor a dezvăluit în urmă cu aproximativ un an că a început să aibă probleme de sănătate. Soția câștigătorului „Asia Express” de la Antena 1 a scris la vremea respectivă pe blogul personal cum au început problemele sale.

ADVERTISEMENT

„De ceva timp (v-aş zice cât, dar nu mai ţin minte) am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. 

Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa şi să intru în a vreunui vecin (am văzut eu o casă cu piscină pe strada noastră. Dacă e să uit vreodată, în aia intru). Aşa mă gândesc”, a scris vedeta pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a început să uite din perioada în care era însărcinată

Irina Fodor este foarte tânără, însă problemele medicale nu au ținut cont de vârstă. Problemele vedetei au început încă din perioada sarcinii, acum aproximativ 10 ani. Diana, fetița fostei co-prezentatoare „Vocea României”, a împlinit în luna martie frumoasa vârstă de 9 ani.

Vedeta a povestit în trecut și un episod în care a ascuns prin casă o pungă de jeleuri, pe care ulterior a găsit-o abia în perioada Crăciunului, toată lumea fiind extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

„Acum, pe bune, cred că pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Am mai auzit eu la ştiri că oamenii pleacă de la hoteluri cu mici suveniruri: ba o ceşcuţă, ba o linguriţă, ba un prosopel.

Cred că aşa şi ăştia mici. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?

ADVERTISEMENT

Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate o dată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat.

Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă!

Trebuie să menţionez că cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, a mai spus Irina Fodor.

ADVERTISEMENT