Life

Ce a spus Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărţit de Liviu Dragnea: “Îmi pare rău…”

Irina Tănase a reacționat după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea, la doar câteva luni după ce fostul lider PSD a fost eliberat din închisoare.
05.12.2021 | 16:42
Ce a spus Irina Tanase dupa ce sa zvonit ca sa despartit de Liviu Dragnea Imi pare rau
Irina Tănase, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Tănase a avut o reacție după ce s-a speculat că ea și Liviu Dragnea s-au despărțit. Blondina ar fi fost părăsită de fostul lider PSD zilele trecute, care și-ar fi luat bagajele și ar fi plecat din casa în care locuiau amândoi.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au o relație de mai bine de cinci ani. Tânăra este cu 30 de ani mai tânără decât el, iar povestea lor de iubire a rămas intactă în perioada în care politicianul a fost după gratii.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al Partidului Social Democrat a declarat, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că și-ar dori să-și întemeieze o familie cu Irina Tănase. Declarațiile au fost făcute în urmă cu câteva săptămâni.

Ce a spus Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărţit de Liviu Dragnea

După ce s-a zvonit că relația ei cu Liviu Dragnea ar fi ajuns la final, Irina Tănase a avut o primă reacție. Acesta și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din casa pe care tânăra a cumpărat-o din banii lui și în care locuiau amândoi.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Liviu Dragnea ar fi ales să plece după ce și-ar fi surprins partenera împreună cu fostul ei iubit. Mai mult, Codrin Ștefănescu, prieten apropiat al lui Dragnea, ar fi fost implicat în acest scandal.

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a declarat cineva pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Irina Dragnea a negat că ea și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit. Femeia de afaceri susține că cei doi încă formează un cuplu și nu știe de unde au apărut astfel de zvonuri.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

(…) Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a dezvăluit Irina Tănase pentru sursa citată.

Întrebată dacă Liviu Dragnea se află acasă, alături de ea, la acel moment, Irina Tănase a spus că nu. Blondina a mai declarat că partenerul ei nu a părăsit locuința lor, așa cum s-a spus.

Liviu Dragnea încă nu a oferit comentarii legate de acest subiect.

Ce spunea Liviu Dragnea despre căsătoria cu Irina Tănase

Recent, Liviu Dragnea a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea pe care aceasta o moderează la Kanal D.

Acesta a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu Irina Tănase și chiar să aibă un copil. Liviu Dragnea nu a planificat data nunții, dar știe sigur că vrea să aibă loc.

„Nu știu când. Mi-aș dori! Sincer. Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit și mă iubește, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri.

Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca și copiii mei, și fosta soție. Și-au asumat.

Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, și-au asumat, au avut mult de pierdut și au pierdut mult”, a declarat Liviu Dragnea la Kanal D.

ADVERTISEMENT