Life

Irinel Columbeanu are iar probleme cu legea. Fostul milionar nu scapă de datorii

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile.
04.10.2023 | 20:15
Irinel Columbeanu are iar probleme cu legea Fostul milionar nu scapa de datorii
Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și depășească obligațiile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fostul patron al companiei producătoare de materiale de construcție Turbocim are iar probleme cu legea. Fostul milionar nu scapă de datorii, motiv pentru care a fost chemat în instanță pentru a-și face dreptate.

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile după ce și-a pierdut întreaga avere și vila de lux din Izvorani, care a ars din temelii ulterior.

ADVERTISEMENT

„Respinge cererea de validare a popririi, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Buftea”, se arată în hotărârea primită de fostul milionar în euro, notează cancan.ro.

Mai mult, fostul afacerist a trebuit să achite și o datorie pe care o avea către furnizorul de energie electrică. Vedeta a plătit în cele din urmă factura, dar și cheltuielile de judecată la scurtă vreme după ce a primit înștiințarea.

ADVERTISEMENT

„Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”, mai arată sursa menționată anterior.

În momentul de față, Irinel Columbeanu s-ar putea să fie nevoit să achite și câteva sute de lei. Această sumă, care nu este mare, este pentru munca depusă de executori spre recuperarea banilor care li se cuvin de drept.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, adevărul despre investițiile proaste

Irinel Columbeanu a vorbit în urmă cu puțin timp în podcast-ul Fiță cu Adiță despre investițiile proaste pe care le-a făcut și care l-au adus la sapă de lemn. Afaceristul are mai multe regrete și crede că unele decizii nu au fost deloc cântărite bine.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

ADVERTISEMENT

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea difuzată pe Youtube, conform newsweek.ro.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni