Life

Irinel Columbeanu are iar probleme cu legea. Fostul milionar nu scapă de datorii

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile.
04.10.2023 | 20:15
Irinel Columbeanu are iar probleme cu legea Fostul milionar nu scapa de datorii
Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și depășească obligațiile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fostul patron al companiei producătoare de materiale de construcție Turbocim are iar probleme cu legea. Fostul milionar nu scapă de datorii, motiv pentru care a fost chemat în instanță pentru a-și face dreptate.

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile

Irinel Columbeanu are din nou necazuri cu justiția din România. Fostul afacerist nu reușește să-și plătească obligațiile după ce și-a pierdut întreaga avere și vila de lux din Izvorani, care a ars din temelii ulterior.

ADVERTISEMENT

„Respinge cererea de validare a popririi, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Buftea”, se arată în hotărârea primită de fostul milionar în euro, notează cancan.ro.

Mai mult, fostul afacerist a trebuit să achite și o datorie pe care o avea către furnizorul de energie electrică. Vedeta a plătit în cele din urmă factura, dar și cheltuielile de judecată la scurtă vreme după ce a primit înștiințarea.

ADVERTISEMENT

„Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”, mai arată sursa menționată anterior.

În momentul de față, Irinel Columbeanu s-ar putea să fie nevoit să achite și câteva sute de lei. Această sumă, care nu este mare, este pentru munca depusă de executori spre recuperarea banilor care li se cuvin de drept.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, adevărul despre investițiile proaste

Irinel Columbeanu a vorbit în urmă cu puțin timp în podcast-ul Fiță cu Adiță despre investițiile proaste pe care le-a făcut și care l-au adus la sapă de lemn. Afaceristul are mai multe regrete și crede că unele decizii nu au fost deloc cântărite bine.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

ADVERTISEMENT

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea difuzată pe Youtube, conform newsweek.ro.

ADVERTISEMENT