Life

Irinel Columbeanu, noi probleme cu legea. Fostul afacerist va ajunge din nou în fața magistraților

Irinel Columbeanu are noi probleme cu legea. Se pare că fostul afacerist este urmărit de ghinioane. Ce i se întâmplă acestuia?
14.09.2023 | 07:29
Irinel Columbeanu noi probleme cu legea Fostul afacerist va ajunge din nou in fata magistratilor
Irinel Columbeanu, noi probleme cu legea. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu are din nou probleme cu legea. Pentru fostul afacerist s-ar părea că ghinioanele se țin în lanț. Nici măcar acum, când a rămas fără vila de la Izvorani, situația nu s-a redresat.

Noi probleme pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu traversează o perioadă dificilă din viața sa. La un moment dat, despre el se scria că ar fi suferit și un AVC, însă realitatea este cu totul alta. Se pare că afaceristul se simte bine, chiar dacă a pierdut imperiul pe care l-a avut odată.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică. Acesta nu achitase facturile pentru vila de la Izvorani, deși nu mai locuiește acum acolo.

Problemele au fost rezolvate ulterior, însă iată că acum au apărut altele. Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare și a ajuns să locuiască în chirie într-un apartament din Colentina.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru a scăpa de datorii, fostul afacerist a fost nevoit să își vândă chiar și mașinile. Iar lucrurile nu se opresc doar aici pentru că s-ar părea că aceasta este urmărit de ghinioane.

Dacă vă amintiți, Irinel Columbeanu deținea o fabrică. Aceasta i-a adus falimentul și în continuare îi crează probleme. Se pare că numele afaceristului apare într-un dosar, iar acesta se luptă cu instanța.

ADVERTISEMENT

Fostul afacerist va ajunge din nou în fața instanței

Ce calitate are fostul afacerist în proces? De creditor. Iar conform ultimelor informații, în urmă cu trei luni de zile, acestuia i-a fost respinsă cererea de “validare poprire”, ca neîntemeiată.

“Solutia pe scurt: Respinge cererea de validare a popririi, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 06.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, arată spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Deși Irinel Columbeanu avea câștig de cauză, datoria pe care o are nu poate fi trecută cu vederea. Mai departe, persoanele cărora fostului milionar le este dator au făcut contestație la decizie.

Astfel, acum, Irinel Columbeanu este nevoit să apară din nou în fața magistraților. Menționăm faptul că în 2022, firma pe are fostul afacerist o deținea și care a intrat în faliment, a primit o adresă în care i se comunică înființarea popririi, în ceea ce privește datoriile restante.

ADVERTISEMENT