Life

Irinel Columbeanu, deprinderi de milionar. Ce pofte nu-și poate stăpâni, cu toate că e falit

Irinel Columbeanu, obiceiuri din perioada de glorie. Care sunt mofturile pe care nu și le refuză, deși nu mai are milioane.
29.01.2024 | 12:44
Irinel Columbeanu deprinderi de milionar Ce pofte nusi poate stapani cu toate ca e falit
Irinel Columbeanu, obiceiuri din perioada de glorie. Care sunt mofturile pe care nu și le refuză, deși nu mai are milioane. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, deprinderi de milionar. Ce pofte nu-și poate stăpâni, cu toate că e falit. Fostul soț al fotomodelului Monica Gabor nu ascunde faptul că a rămas cu unele maniere din vremea în care nu avea nicio grijă financiară.

Irinel Columbeanu, obiceiuri din perioada de glorie. Care sunt mofturile pe care nu și le refuză, deși nu mai are milioane

Irinel Columbeanu are câteva obiceiuri din perioada de glorie. Care sunt mofturile pe care nu și le refuză, deși nu mai are milioane. Dezvăluirea a fost făcută recent de patronul căminului de bătrâni unde stă de ceva vreme fostul om de afaceri.

ADVERTISEMENT

Ion Cassian a declarat că fostul iubit al cântăreței Anna Lesko nu poate renunța la unele pofte culinare, în ciuda faptului că are un regim din partea medicilor. În azil consumă ce primește, însă atunci când iese în oraș lucrurile se schimbă.

Fostul milionar în euro poftește de cele mai multe ori la sushi sau la croissante. Acestea îi sunt cumpărate adesea de patronul căminului de bătrâni în care locuiește și unde își lasă toată pensia de 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol.

Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși. Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el.

ADVERTISEMENT

Vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a spus Ion Cassian despre obiceiurile culinare pe care le are Irinel Columbeanu din perioada de glorie, notează playtech.ro.

Irinel Columbeanu, despre traiul la azilul de bătrâni

Irinel Columbeanu a făcut mai multe mărturii despre traiul la azilul de bătrâni din Ghermănești, județul Ilfov, unde o perioadă bună a stat și regretatul său tată. Tot acolo și-a petrecut ultimii ani din viață Zina Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro este mulțumit de condițiile pe care le primește, precizând că socializarea este foarte importantă pentru el. Se consideră bine îngrijit de asistente și de personal, care nu îl iau niciodată peste picior.

Vedeta susține că nu are niciun regret legat de traiul pe care l-a adus și care l-a adus în situația de față. Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn după ce a pierdut toți banii, averea și vila luxoasă de la Izvorani.

ADVERTISEMENT