Life

Irinel Columbeanu își imploră fiica să vină în România: ”Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou”

Irinel Columbeanu o roagă pe fiica sa, Irina, să revină pe meleagurile natale. Ce își dorește cel mai mult fostul milionar.
19.03.2024 | 19:45
Irinel Columbeanu isi implora fiica sa vina in Romania Miar placea foarte mult sa te vad din nou
Irinel Columbeanu o roagă pe fiica sa, Irina, să revină pe meleagurile natale. Ce își dorește cel mai mult fostul milionar. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu își imploră fiica să vină în România. Fostul afacerist a dezvăluit că i-ar plăcea foarte mult să o vadă din nou pe adolescenta în vârstă de 17 ani, care locuiește alături de mama sa în Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu o roagă pe fiica sa, Irina, să revină pe meleagurile natale. Ce își dorește cel mai mult fostul milionar

Irinel Columbeanu o roagă pe fiica sa, Irina, să revină pe meleagurile natale. Ce își dorește cel mai mult fostul milionar în euro după ce situația sa financiară s-a înrăutățit și a fost nevoit să stea într-un azil de bătrâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta comunică foarte des la telefon cu unicul său copil, dar tot îi simte dorul și lipsa. Fostul om de afaceri simte că nu traversează o perioadă tocmai bună din punct de vedere medical și de aceea are o mare dorință.

Ar vrea să o revadă pe fetița sa pe care nu a mai văzut-o în realitate de mai multă vreme. Din păcate, fostul soț al Monicăi Gabor nu mai poate zbura cu avionul din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

„Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”, este mesajul pe care l-a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea lui Cristi Brancu, scrie cancan.ro.

„Doamnelor și domnilor, mesajul unui tată emoționat care își dorește să își vadă fiica din nou. Prin urmare, așteptăm răspunsul Irinei”, a notat prezentatorul în dreptul postării sale de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai poate zbura Irinel Columbeanu în America

Irinel Columbeanu a dezvăluit în aceeași emisiune de televiziune care este motivul principal pentru care nu mai poate zbura în America. Vedeta a mai subliniat că fiica sa, Irina, o duce foarte bine de când s-a angajat.

Tânăra de 17 ani lucrează într-un restaurant cu specific italienesc pentru a-i putea trimite bani figurii paterne. Pe de altă parte, este o elevă foarte silitoare și cu rezultate excelente la învățătură, dorind să aibă o carieră în medicină.

ADVERTISEMENT

„Ea o să se ducă și la colegiu, din câte știu eu vrea să devină medic, neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să mai ajung la ea pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul, ca să nu mi se întâmple ceva în timpul zborului, să mai fac vreun AVC.

Eu aș vrea și oricând m-aș duce când mă anunță ea, să îi cunosc iubitul, adică pe viitorul ginere. Bănuiesc că se va apropia acest moment, pe care vreau să îl împărtășesc cu ea și cu mama ei.

Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă. Fostul milionar în euro a rămas singur de când Irina Columbeanu a plecat la mama sa, Monica Gabor.

ADVERTISEMENT