Life

Irina Columbeanu și-a făcut iubit în SUA, iar tatăl ei vrea să-și cunoască viitorul ginere. Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu are iubit, iar Irinel Columbeanu, tatăl ei, vrea să i-l cunoască. Ce răspuns a primit, însă, fostul milionar din partea fiicei.
05.03.2024 | 22:52
Irina Columbeanu sia facut iubit in SUA iar tatal ei vrea sasi cunoasca viitorul ginere Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu
Ce spune Irinel Columbeanu despre relația fiicei sale. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu și-a făcut iubit în SUA, la cei 17 ani. Tatăl ei, Irinel Columbeanu, care acum stă într-un azil de bătrâni, i-a spus că i-ar plăcea să-și cunoască viitorul ginere. Ce răspuns a primit?

Irinel Columbeanu vrea să meargă în SUA și să-i cunoască iubitul fiicei. Ce i-a spus, însă, Irina

Irinel Columbeanu (66 ani) trăiește astăzi într-o cameră dintr-un azil din Ghermănești și de cum a aflat că fiica lui și-a făcut prieten, și-a exprimat dorința de a-l cunoaște la rândul său, în calitate de tată. Irina, însă, l-a refuzat elegant.

ADVERTISEMENT

Irina vorbește des cu cel care a crescut-o o bună perioadă și din când, în când, îl mai ajută cu bani. Dincolo de relația strânsă pe care o au, l-a refuzat sub un pretext pe tatăl ei, când acesta i-a spus că vrea să vină din nou peste Ocean, pentru a face cunoștință cu partenerul ei.

”Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu primește bani de la fiica sa, Irina

Cât despre banii cu care îl susține fiica sa, Irinel Columbeanu a ținut să sublinieze că fiica lui îi trimite doar când poate. De altfel, a refuzat să dezvăluie ce sume i-au fost trimise până în momentul de față.

”Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos”, a mai declarat fostul milionar pentru sursa precizată.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vizitat ultima oară SUA anul trecut, în vară. Atunci, nu o mai văzuse pe fiica sa de cinci ani. A găsit-o mai matură, dar și foarte stăpână pe sine, căci la doar 16 ani a reușit să ia permisul și de atunci conduce o mașină. Legislația din SUA permite acest lucru și minorilor trecuți de 14 ani.

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a angajat la un restaurant italian

De asemenea, Irina Columbeanu deja câștigă primii bani din muncă la cei 17 ani. Lucrează la un restaurant italian din Los Angeles ca chelneriță. Pe viitor, i-ar plăcea să devină profesoară de limba franceză, conform spuselor tatălui ei.

ADVERTISEMENT

”Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4 (…). Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea ”Fiță cu Adiță”.

ADVERTISEMENT