Life

Irinel Columbeanu, luat în colimator pe internet: „Și zici că n-ai bani”

Irinel Columbeanu și-a pus internauții în cap. Oamenii îl judecă pe fostul milionar pentru ieșirile tot mai dese în oraș.
29.11.2023 | 12:21
Irinel Columbeanu luat in colimator pe internet Si zici ca nai bani
Irinel Columbeanu, tras la răspundere pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost pus la zid pe internet. Oamenii nu sunt de acord cu ieșirile tot mai dese în oraș ale fostului milionar, mai ales că de curând acesta s-a mutat la azil- pe care cu greu își permite să îl plătească.

Irinel Columbeanu a atras critici dure după plecările tot mai dese din azil

Irinel Columbeanu s-a mutat anul acesta în azilul la care a locuit și tatăl său în ultimii ani de viață. Fostul milionar a dezvăluit că se simte mai liniștit aici decât în locuința în care a stat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii au fost emoționați de situația în care a ajuns acum unul dintre cei mai bogați oameni din România, au fost și persoane publice care au afirmat că răul și l-a făcut cu mâna lui, una dintre acestea fiind chiar Șerban Huidu. 

Dar nu este singurul, căci și oamenii de rând l-au luat în colimator pe Irinel Columbeanu. Deși s-a spus că abia își permite să achite azilul, fostul soț al Monicăi Gabor iese tot mai des în oraș și postează fotografii pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Astfel că, oamenii i-au lăsat mai multe comentarii în care l-au tras la răspundere. „Domnule Columbeanu, ce ați fost și cum ați ajuns. Femeile v-au băgat în azil! Nu este de râs, dar învățați și tinerii să nu facă ca dumneavoastră, dacă v-ați dat seama de greșeli”. 

„Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Și zici că n-ai bani”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”.

ADVERTISEMENT

„Parcă murea de foame”, „Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, sunt o parte dintre cometntariile primite de Irinel Columbeanu.

De menționat este, însă, că au fost și persoane care au sărit în apărarea fostului milionar de la Izvorani. Acestea i-au urat multă sănătate și i-au sugerat să nu asculte părerile negative.

ADVERTISEMENT

Ce a spus directorul azilului despre plecările tot mai dese

Recent, în cadrul unui interviu acordat de directorul azilului în exclusivitate pentru FANATIK.RO, acesta a vorbit despre ieșirile tot mai dese ale lui Irinel Columbeanu, menționând că nu știe cât va mai sta fostul milionar acolo. 

„Nu pot să vă dau amănunte, deoarece eu nu sunt în București, dar din câte știu se simte foarte bine.(…) Nu știu cât va mai sta aici.(…) Eu nu pot să divulg problemele lui interne. Irinel Columbeanu m-a rugat să nu mai comunic situația lui personală. Dacă îl ajută cineva sau nu, nu pot să spun. Dumnealui s-a supărat. Au apărut unele informații care nu i-au convenit. Eu îi respect decizia”, ne-a spus Ion Cassian.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni