Life

Irinel Columbeanu revine în afaceri. Ștefan Mandachi a spus despre ce este vorba

22.02.2021 | 18:06
Irinel Columbeanu revine in afaceri Stefan Mandachi a spus despre ce este vorba
Irinel Columbeanu revine în afaceri. Ștefan Mandachi a spus despre ce este vorba. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, revine în domeniul afacerilor după ce în urmă cu câțiva ani a pierdut întreaga avere. Vestea a fost dată de patronul lanțurilor de restaurante Ștefan Mandachi, care i-a luat un interviu fostului milionar. 

Omul de afaceri din Călărași are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului de 63 de ani, despre care spune că are un potențial foarte mare în afaceri pentru că a știut mereu să învârtă banii cu lopata, născându-se într-o familie foarte bogată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânărul afacerist susține că fostul milionar Irinel Columbeanu are un potențial foarte mare pentru a se reinventa, în momentul de față muncind la scrierea unei cărți. Publicația va conține lucruri despre percepția pe care o are asupra banilor.

Irinel Columbeanu scrie o carte. Ștefan Mandachi a dezvăluit totul

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat.

ADVERTISEMENT

Am avut discuții consistente cu domnul Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal. 

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea. 

ADVERTISEMENT

Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a scris Ștefan Mandachi, pe Facebook, despre fostul milionar în euro, Irinel Columbeanu.

Fostul om de afaceri s-a apucat să scrie o carte, unele dintre capitole fiind legat de subiectul banilor. Irinel Columbeanu a câștigat primii lui bani la vârsta de 14 ani, de atunci construind o avere impresionantă pe care, din păcate, a pierdut-o.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost executată silit de bănci, care i-au luat o avere de 150 de milioane euro. A pierdut vila din Izvorani și s-a mutat într-un apartament cu chirie, însă a declarat la un moment dat că nu și-a pierdut speranța că va ajunge din nou bogat.

„Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a spus Irinel Columbeanu într-o emisiune de la Pro TV.

ADVERTISEMENT