Life

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, discuții aprinse din cauza fiicei pe care o are cu Monica Gabor! „Lipsă de responsabilitate față de copil”

Motivul certurilor dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink. Cei doi oameni de afaceri au avut discuții aprinse pe subiectul mutării Irinei Columbeau, fiica pe care o are cu Monica Gabor, în America.
17.05.2022 | 14:43
Irinel Columbeanu si Mr Pink discutii aprinse din cauza fiicei pe care o are cu Monica Gabor Lipsa de responsabilitate fata de copil
Motivul certurilor dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a dezvăluit motivele certurilor cu Mr Pink, actualul partener al fostei sale soții. Subiectul discuțiilor era mutarea Irinei, fiica celor doi, în America.

Motivul certurilor dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink

Totul a început după ce Monica Gabor și Mr. Pink i-au propus afaceristului de la Izvorani să o lase pe Irina să se mute din România, țară în care trăise ani de zile, în America.

ADVERTISEMENT

Discuțiile referitoare la acest subiect apar în al treilea volum al cărții autobiografice a lui Irinel Columbeanu, care urmează să fie lansat curând.

„Laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo.

ADVERTISEMENT

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea (…) până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.”, se arată în carte.

Monica Gabor era și ea prezentă la aceste discuții, iar Mr. Pink s-a enervat că nu a obținut ceea ce își dorea: un răspuns clar, fie el da sau nu.

ADVERTISEMENT

„Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil”, mai scrie Irinel Columbeanu în cartea sa.

Cum a luat Irinel Columbeanu decizia de a-și da acceptul pentru mutarea Irinei

Lui Irinel Columbeanu i-a luat ceva timp pentru a se decide ce este mai bine pentru fiica lui, indiferent de ce își dorea. Astfel, acesta a povestit în cartea sa cum a luat hotărârea.

ADVERTISEMENT

Într-un final, Irinel Columbeanu a decis că cel mai bine pentru fiica sa ar fi să stea alături de mama ei și afaceristul Mr. Pink.

„Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.”, mai scrie Irinel Columbeanu, în cartea lui.

ADVERTISEMENT