Life

Irisha de la Survivor România lansează noi acuzații după eliminarea ei: „S-a lucrat. Deranja prezența mea acolo”

13.05.2021 | 16:27
Irisha de la Survivor Romania lanseaza noi acuzatii dupa eliminarea ei Sa lucrat Deranja prezenta mea acolo
ADVERTISEMENT

Irisha de la Survivor România a lansat o serie de noi acuzații după eliminarea ei din competiție, arătând cu degetul către Zannidache, cel pe care îl consideră principalul vinovat pentru faptul că a trebuit să plece din Republica Dominicană.

Fosta concurentă a vorbit la Teo Show despre experiența ei de la Survivor, spunând că și-ar mai fi dorit să rămână acolo și că nu se aștepta în niciun moment ca ea să fie cea eliminată.

ADVERTISEMENT

Irina Ceban a declarat că i-a fost mai greu să suporte răutățile anumitor colegi decât foamea, căci cu foamea a început să se obișnuiască după câteva zile.

Irisha de la Survivor România a explicat de ce crede că a ieșit

Irisha a spus că Sebi și Zanni sunt concurenții care pun la cale cele mai multe strategii și nu țin cont de sensibilitățile celor din jur atunci când sunt deciși să ajungă cât mai departe.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Bursucu de ce au văzut-o cei doi arogantă, aceasta a precizat că probabil i s-a dat această etichetă pentru că nu le intra în grații și nu era de acord cu anumite lucruri, pentru faptul că a avut curajul să își spună punctul de vedere.

„M-am obișnuit mai repede cu lipsurile, iar cu răutățile mi-e greu. Eu cred că e un loc sub soare pentru toată lumea, i-am zis și lui Zanni, nu am venit să-ți iau premiul”, a declarat Irisha de la Survivor România la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a mai spus că Zanni este cel care a pus la cale eliminarea ei, manipulând opinia publică în ceea ce o privește: „Cred că s-a lucrat cumva prin oameni. Pe cineva deranja prezența mea acolo”.

„Nu aveam dreptul la părere”

„Nu aveam dreptul la părere. Îmi zicea Sebi că am venit de două zile și eram de trei săptămâni că îmi permit să număr punctele. Armele cu care lupți pentru visul tău trebuie să fie umane.

ADVERTISEMENT

M-au făcut proastă, că nu-mi funcționează piulițele, că nu prind semnal…”, a completat Irisha de la Survivor România.

Totodată, bruneta a mai spus că nu crede că Zanni este un băiat rău și cu siguranță în viața de zi cu zi se poartă diferit.

Vedeta a spus că, în competiție, Zannidache probabil că reacționează așa din cauza condițiilor în care se află toți acolo, fără mâncare în primul rând.

 

 

ADVERTISEMENT