Life

Irisha, probleme de sănătate după Survivor România. Prin ce a trecut fosta Faimoasă: „Sunt supărată”

Irisha se confruntă cu probleme de sănătate de când a părăsit Survivor România. Fosta Faimoasă a trecut prin momente grele.
04.08.2021 | 12:40
Irisha probleme de sanatate dupa Survivor Romania Prin ce a trecut fosta Faimoasa Sunt suparata
ADVERTISEMENT

Irisha se confruntă cu probleme de sănătate de când a fost eliminată de la Survivor România. Deși a stat în competiție mai bine de o lună, experiența din Republica Dominicană și-a pus amprenta asupra ei.

Pe numele real Irina Ceban, fosta Faimoasă a fost o prezență constantă în echipa roșie, având performanțe notabile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a părăsit competiția în luna mai, însă cele cinci săptămâni petrecute în junglă au fost de ajuns încât să-i afecteze sănătatea.

Irisha, probleme de sănătate după Survivor România. Prin ce a trecut fosta Faimoasă

Irisha se confruntă cu probleme de sănătate, la câteva luni după ce a părăsit Survivor România. Fosta Faimoasă le-a împărtășit fanilor de pe rețelele sociale despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a postat un InstaStory și i-a informat pe fani că a avut o criză de rinichi și că nu se simte bine de când a venit acasă.

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine.  Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta i-a anunțat pe fani că are probleme cu rinichii de când era mică. „E boala oamenilor înalți și slabi (…) sunt rinichii un pic lăsați și am slăbit vreo 5 kilograme la Survivor.

Astea sunt sechelele, trebuie să le suport, n-am ce să fac. M-au ajuns acum din urmă, din păcate nu mă simt prea bine”, a mai dezvăluit Irisha.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă va reveni în România, unde va face o consultație medicală și va lua tratamentul necesar pentru problemele ei.

Irisha, probleme cu rinichii după Survivor România
Irisha, probleme cu rinichii după Survivor România. Sursa foto: Instagram

Irisha a vorbit despre relația cu Marius Crăciun

Recent, au existat speculații conform cărora Irisha și Marius Crăciun ar forma un cuplu. Cei doi au declarat că nu sunt împreună, ci doar se înțeleg foarte bine și rezonează unul cu celălalt.

„În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună.

Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună.  Fetelor, săriți pe el! E liber”, a declarat Irisha.

Marius a completat-o pe fosta concurentă din echipa Faimoșilor și a spus că „drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună.

Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare.”

Zvonurile cum că cei doi ar fi împreună cu apărut după ce Marius Crăciun a dezvăluit că Irisha i-a spus că îl place, chiar la marea finală.

ADVERTISEMENT