Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironii după scandalul banderolei de la Dinamo: “Poate avea brațul mai mare!”

Dănuț Lupu și Daniel Șendre au avut păreri diferite la FANATIK SUPERLIGA pe tema banderolei de căpitan fără chipul lui Hîldan purtată de Lucas Alves la meciul cu FC U Craiova.
22.09.2023 | 20:00
Ironii dupa scandalul banderolei de la Dinamo Poate avea bratul mai mare
Dănuț Lupu și Daniel Șendre au avut păreri diferite la FANATIK SUPERLIGA pe tema banderolei de căpitan fără chipul lui Hîldan purtată de Lucas Alves la meciul cu FC U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce fanii au început să fie din ce în ce mai vocali pe rețelele de socializare, șefii din Ștefan cel Mare s-au văzut nevoiți să se apere. Aceștia au anunțat că banderola a fost prea mică și nu a intrat pe brațul brazilianului.

Scandalul banderolei de la Dinamo naște reacții acide

Prezent în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a încercat să-i apere pe conducătorii lui Dinamo în scandalul banderolei, însă s-a arătat deranjat de faptul că aceasta este purtată de un străin.

ADVERTISEMENT

”Are brațul mare și nu intră pe banderolă, așa au spus. Nu e jenant, poate chiar așa s-a întâmplat. Dacă ai o singură banderolă… Nu e jenant să ai o singură banderolă. Nu e vorba că nu au bani de banderolă, dar atâta timp cât au purtat o banderolă care intra pe mâna la 10 căpitani, nu au știut că vine unul care trage de fiare la sală.

Nu cred că din cauza asta au pierdut ei cu 1-0. Fiecare antrenor are dreptul să pună căpitan pe cine vrea, nu contează că e străin. Poate românii nu sunt buni. Eu nu sunt de acord să pui căpitan un străin, dar e alegerea fiecărui antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu că e străin a uitat banderola cu Hîldan, pentru că aia ți se dă de către staff. Nu cred că asta e problema la Dinamo acum. Și cel care a sesizat acest lucru nu trebuia să o facă publică. Trebuia să sune la club și să spună ‘bă, vedeți că ați făcut o greșeală’”, a declarat Lupu.

Șendre nu crede în explicația clubului

În schimb, jurnalistul Daniel Șendre a mărturisit că nu crede nicio secundă explicația venită din partea clubului Dinamo și a făcut o comparație între Lucas Alves și Răzvan Patriche, ultimul jucător înaintea brazilianului care a purtat banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

”Este un lucru care nu trebuia să se întâmple. Este vorba despre un simbol aici, știm ce înseamnă Cătălin Hîldan pentru suporterii dinamoviști pentru identitatea clubului până la urmă. Explicațiile oferite de către oficialii lui Dinamo stârnesc zâmbete.

După ce am citit declarația asta chiar am căutat o poză cu Patriche, ultimul care a purtat banderola, brațele sunt cam aceleași. Banderolele astea sunt elastice, nu sunt din alea fixe să tragi de ele.

ADVERTISEMENT

Există un curent din ăsta de opinie care în momentul în care spui realitatea ești catalogat ca fiind orice altceva, dar nu dinamovist. Ești atacat tu (n.r. Dănuț Lupu), e atacat Mister (n.r. – Cornel Dinu), e atacat Lupescu, sunt atacați alți mari dinamoviști, pentru mine e o onoare să fiu băgat alături de voi”, a spus Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

Jurnalistul, atac subtil la conducerea lui Dinamo

”Dacă asta i se pare cuiva o explicație demnă de un club ca Dinamo… Mie mai normal mi se pare că ar fi trebuit să existe o explicație și în cazul în care ea nu este chiar rațională să existe niște scuze: ‘Domne’, primul joc, tensiune înaintea lui, l-am scăpat din vedere pe Lucas, a luat-o pe ailaltă’.

Eu știu că a apărut o imagine în care se vedeau cele două banderole. Eu am apărut cu acest subiect în mass-media. Cum îi ajutăm pe oamenii aceștia să înțeleagă în momentul în care greșesc?

Și cum îi ajutăm pe oamenii ăștia să înțeleagă că suporterii, simbolurile și identitatea clubului trebuie respectate? Nu aș fi putut să sun la club pentru că eu sunt acolo persona non-grata. Și Nicolescu, și Voicu mi-au spus să nu-i mai deranjez, să-i las în pace”, a încheiat Daniel Șendre.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție rulează pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Ironii după scandalul banderolei de la Dinamo

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la...
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16 goluri diferență
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la...
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la final de an
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile...
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile protejate
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română