Life

Ironii fără număr după ce Liviu Dragnea a gătit pe Youtube: „Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria”

Liviu Dragnea, ironii în număr mare după ce a gătit pe YouTube. Utilizatorii i-au lăsat numeroase comentarii amuzante politicianului.
03.04.2023 | 20:11
Ironii fara numar dupa ce Liviu Dragnea a gatit pe Youtube Uite ce gospodina frumoasa a scos din tine puscaria
Liviu Dragnea, ironizat după ce și-a lansat emisiunea culinară. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a avut parte de numeroase ironii după ce și-a lansat emisiunea culinară pe YouTube. Internauții s-au amuzat pe seama politicianului și nu au ezitat să lase tot felul de comentarii amuzante.

Ironii fără număr la adresa lui Liviu Dragnea, după ce și-a lansat emisiunea culinară pe YouTube

Duminică, pe YouTube a apărut primul episod al emisiunii Bucătăria de Acasă, moderată de Liviu Dragnea. Politicianul a decis să-și încerce norocul în calitate de creator de conținut, fiind pasionat de gătit.

ADVERTISEMENT

Fostul lider PSD a anunțat lansarea canalului său de YouTube pe Facebook, într-un reels în care a spus că “a venit vremea să începem să mâncăm sănătos”. Politicianul a mai precizat că va prezenta feluri de mâncare fără gluten și bazate doar pe “ingrediente sănătoase și românești”.

La puțin timp după debutul emisiunii, Liviu Dragnea a fost ironizat de internauți. Mulți au lăsat numeroase comentarii amuzante la adresa politicianului, care a stat după gratii până în vara anului 2021.

ADVERTISEMENT

“Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit”, “Gordon Ramsay după o lună în Vaslui”, “Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!”, “Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită”, “Pasul 1: ‘Se fură fasolea’”, “Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

“Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?”, “Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!”, au mai scris utilizatorii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii i-au sugerat lui Liviu Dragnea și un slogan pentru emisiunea culinară pe care o realizează pe YouTube: “Vă propun slogan: ‘De la pușcărie, în bucătărie / Din pârnaie, la tigaie’”.

“Ingredientele au fost furnizate de Sponsorul OFICIAL Primăria Alexandria, de asemenea casa, hainele, finisajele interioare au fost efectuate cu fonduri Europene SAPARD. Vă mulțumim pentru vizionare.

ADVERTISEMENT

Pentru a participa ca ajutor de bucătar în această emisiune, vă așteptăm la caseria TelDrum cu plicul cu 10.000e.”, a mai scris cineva, notează digifm.ro.

Care a fost prima rețetă prezentată de Liviu Dragnea

Încă din februarie, Liviu Dragnea și-a anunțat intenția de a-i învăța pe români cum să mănânce mai sănătos. Astfel, politicianul și-a propus să posteze săptămânal câte o rețetă. De exemplu, în emisiunea de duminică seară, fostul lider PSD a prezentat o rețetă de fasole galbenă păstăi.

“Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de fasole galbenă păstăi”, a spus politicianul la începutul clipului video.

Liviu Dragnea a strâns deja peste 4.800 de abonați pe canalul de YouTube. Episodul emisiunii culinare de aseară a strâns până acum peste 200.000 de vizionări și peste 5.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT