Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironiile lui Adrian Porumboiu pentru Gigi Becali și FCSB: „Unii au venit pe schiuri, altul s-a născut talent și a murit speranță!”. Video exclusiv

Adrian Porumboiu a lansat o serie de ironii la adresa lui Gigi Becali și a FCSB-ului. Fostul patron l-a pus la zid pe un tânăr fotbalist al roș-albaștrilor.
12.04.2023 | 17:19
Ironiile lui Adrian Porumboiu pentru Gigi Becali si FCSB Unii au venit pe schiuri altul sa nascut talent si a murit speranta Video exclusiv
L-a demis Gigi Becali pe Dumitru Dragomir de la LPF direct din pușcărie? Dezvăluirile lui Porumboiu. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în a treia etapă din play-off, scor 1-1 cu CFR Cluj în Gruia, iar Adrian Porumboiu consideră că o mare parte din vină pentru pasul greșit o au fundașii centrali. Totodată, fostul patron din fotbalul românesc l-a pus la zid la FANATIK SUPERLIGA pe David Miculescu, fotbalist pentru care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro vara trecută.

Adrian Porumboiu, ironii pentru Gigi Becali și FCSB: „Au venit pe schiuri din țările mai înghețate”

Adrian Porumboiu a recunoscut jocul bun arătat de FCSB, însă nu s-a putut abține când a venit vorba de fundașii centrali. În meciul cu CFR Cluj, Elias Charalambous i-a ales pentru zona centrală a defensivei pe Joonas Tamm și Iulian Cristea, iar la pauză și-a făcut apariția Joyskim Dawa.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Echipă bună și FCSB. O echipă bună, dar doamne, Dumnezeule! Când te uiți la fundașii centrali pe cuvânt zici că au venit pe schiuri de undeva din țările alea mai înghețate. Ce să joci cu cei doi fundași centrali”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

La fel ca patronul Gigi Becali, Adrian Porumboiu este convins că FCSB are nevoie de victorie în derby-ul cu Farul pentru a nu fi exclusă din lupta la titlu. Mai mult decât atât, fostul patron al lui FC Vaslui este de părere că și o remiză nu va fi suficientă pentru roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

(n.r. dacă va pierde va ieși din lupta la titlu?) Da și dacă nu câștigă tot la fel. Pentru că le va fi greu după aceea. Părerea mea că singura echipă care merită titlul după ce joacă acum este Farul. Și tineri, și perspectivă”, a mai spus Adrian Porumboiu.

David Miculescu, pus la zid de Adrian Porumboiu: „S-a născut talent și moare speranță”

David Miculescu a fost titular în banda dreaptă la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1 în a treia etapă din play-off. În al treilea minut al prelungirilor primei reprize, Florinel Coman s-a descurcat de minune și i-a pasat pe jos lui David Miculescu.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 21 de ani a fost autorul unei ratări uriașe din fața porții. „Acolo se uită (n.r. Gigi Becali se uita în zona ofensivă)? Nu știam unde se uită, m-ați luminat și pe mine. E bine să uite acolo. Poate-l vede și pe Miculescu. S-a născut talent și moare speranță.

Mă rog, fiecare e treaba lor, dar noi vorbim de echipe”, au fost cuvintele lui Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA. Toate speranțele la titlu ale roș-albaștrilor stau în partida cu Farul, programată în a patra etapă din play-off, luni, 17 aprilie, ora 20:30 pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, mesaj de alarmă înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu batem, să nu mai vorbim de titlu”

Tot un meci decisiv cu Farul pentru șansele de a câștiga campionatul ale FCSB-ului vede și Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor se așteaptă la o susținere masivă. „Dacă nu batem Farul, noi nu avem cum să emitem pretenţii la câştigarea campionatului. Atunci trebuie să ne luptăm pentru un loc de cupe europene şi gata, dar trebuie să batem.

Sunt convins că vor fi cel puţin 30.000 de spectatori, care sunt foarte importanţi pentru noi. Acum au simţit-o şi jucătorii în teren, am văzut-o şi noi de unde stăteam foarte sus, comentatorii au sesizat şi ei asta, în momentul în care Coman a marcat, jumătate din spectatorii Gruia s-au ridicat şi au aplaudat echipa asta iubită peste tot şi însoţită peste tot.

Farul a jucat foarte bine cu Craiova. Ne-a bătut pe noi în meciul ăla de pomină, dar, repet, dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT