Life

Isabela, fiica Oanei Roman, afectată de lipsa tatălui. Ce i-a explicat mama ei despre Marius Elisei

Isabela, fiica Oanei Roman, suferă din cauza lipsei tatălui în viața sa. Ce i-a explicat mama ei despre absența lui Marius Elisei?
26.03.2024 | 19:58
Isabela fiica Oanei Roman afectata de lipsa tatalui Ce ia explicat mama ei despre Marius Elisei
Ce i-a spus Isabela mamei sale despre tatăl ei, Marius Elisei. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a mărturisit că fiica sa, Isabela, suferă din cauza lipsei tatălui, Marius Elisei, în viața ei. Copila nu este deloc bine emoțional, mai ales că de curând și-a pierdut și bunica, Mioara Roman. Cum o ajută mama sa să depășească toată durerea?

Cum își ajută Oana Roman fiica să depășească lipsa tatălui și moartea bunicii

Oana Roman își crește singură fiica de când s-a despărțit de Marius Elisei. De la începutul lui 2023 aceștia s-au separat definitiv, după o serie de certuri și împăcări. Pare că nu mai există o nouă cale de a fi iar împreună, având în vedere că Marius Elisei are acum o altă relație.

ADVERTISEMENT

Din toată această poveste dintre Oana Roman și Marius Elisei, Isabela, unicul lor copil, are poate cel mai mult de suferit. De curând, i-a vorbit mamei sale despre o ură pe care o poartă în suflet, neînțelegând de ce a fost abandonată de unul dintre părinți.

De asemenea, Isabelei îi este destul de dificil să înțeleagă și de ce bunica sa s-a ridicat la Ceruri, dar și răutatea unor persoane de care se înconjoară. Oana Roman a încercat să-i explice copilei faptul că trebuie să se elibereze de sentimentul negativ, fiindcă o afectează doar pe ea, nu și pe cel care i l-a provocat.

ADVERTISEMENT

”Zilele trecute am avut o discuție cu Isa despre ură. E mică, a trecut prin multe traume, îi e încă greu să se echilibreze emoțional și-mi vorbea despre ură care la ea e, de fapt, o frustrare, o neputință de a înțelege abandonul de părinte, dar și moartea, răutatea unora sau indiferența altora în raport cu ea.

I-am explicat că ura este ceva ce te apasă pe tine, cel care o simți și nu afectează deloc persoana față de care simți acest sentiment”, a notat Oana Roman într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: ”Și mie mi-au greșit mulți grav. Nu-i urăsc”

De asemenea, Oana Roman i-a mai dezvăluit fetiței că și ei i-au greșit multe persoane, unele destul de grav, însă nu vrea să se încarce pe suflet cu ura față de ele. Depune efort să le țină cât mai departe, totul rezumându-se doar la un salut, dacă este cazul.

”I-am explicat că și mie mi-au greșit mulți, mi-au greșit grav, dar nu îi urăsc, pentru că nu vreau să mă împovărez cu asta. Îi ignor sau îi țin departe, mă rezum la un salut sau poate nici atât. Nu urăsc pe nimeni și asta îmi dă putere asupra mea și asupra lor (…)”, au mai fost cuvintele vedetei.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a înmormântat mama, pe Mioara Roman, la final de februarie. Aceasta avea 83 de ani și s-a stins, în somn, în urma unui stop cardio-respirator, la azilul de lux, din Snagov, unde era îngrijită de câteva luni.

ADVERTISEMENT