Life

Isabela, fosta lui Daniel Onoriu, vacanță alături de un alt bărbat? Ce le-ar fi declarat apropiaților

Isabela, fosta parteneră a lui Daniel Onoriu, ar fi plecat într-o vacanță alături de un alt bărbat. Ce le-ar fi spus șatena apropiaților?
19.01.2023 | 07:20
Isabela fosta lui Daniel Onoriu vacanta alaturi de un alt barbat Ce lear fi declarat apropiatilor
Isabela, fosta lui Daniel Onoriu, ar fi în vacanță alături de un alt bărbat. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Daniel Onoriu, Isabela, a plecat în vacanță, iar alături de ea ar fi un alt bărbat. Frumoasa șatenă ar fi foarte fericită, la câteva luni după separarea de pilotul de raliuri.

Isabela, vacanță alături de un alt bărbat, după despărțirea de Daniel Onoriu?

În urmă cu câteva luni, Daniel Onoriu a anunțat divorțul de soția sa. De atunci, pilotul de raliuri a făcut diverse declarații la adresa fostei sale partenere. La finalul anului trecut a recunoscut că regretă separarea de cea care i-a fost alături la bine și la rău.

ADVERTISEMENT

După despărțire, Daniel Onoriu chiar a amenințat că își va pune capăt zilelor, așa că a fost internat la psihiatrie o perioadă.

Sportivul a încălcat ordinul de restricție pe care l-a cerut încă soția lui, motiv pentru care a stat în arest timp de o lună. A fost eliberat din închisoare chiar înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, sportivul s-a afișat pe rețelele sociale alături de o altă femeie. Relația celor doi nu a durat mult, pentru că sportivul nu a trecut peste separarea de soția lui.

Cei doi încă nu au divorțat oficial, dar acum au mers pe drumuri separate. Isabela se bucură de o vacanță în Thailanda, la început de an, iar frumoasa șatenă le-ar fi transmis apropiaților că “radiez, sunt foarte fericită”, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Isabela este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală și nu a declarat nimic despre un presupus iubit.

Cu toate acestea, fosta lui Daniel Onoriu nu ar fi plecat singură în vacanță, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Șatena ar fi din nou îndrăgostită și în culmea fericirii alături de altcineva. Cei doi s-ar fi cunoscut în perioada sărbătorilor de iarnă.

Daniel Onoriu, căsnicie de aproape șase ani cu Isabela

Daniel Onoriu și Isabela au avut o căsnicie de aproximativ șase ani, iar internauții au fost șocați după ce pilotul de raliuri a anunțat separarea.

La finalul anului 2021, sportivul și-a făcut o operație de micșorare de stomac în Turcia. În urma unor complicații, vedeta s-a zbătut între viață și moarte și a stat în comă timp de 55 de zile. S-a trezit la finalul lui ianuarie 2022 și a urmat o lungă perioadă de recuperare.

Alături de el au fost rudele, dar și încă soția lui, Isabela. În primele luni după ce a ieșit din spital, sportivul avea numai cuvinte de laudă la adresa celei care a fost lângă el în cele mai grele momente.

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Onoriu i-a mulțumit public fostei partenere pentru tot ce a făcut pentru el.

“Acele greșeli pe care le-am făcut, live-ul acela de pe Facebook, unde am vorbit urât despre ea, acolo n-am fost eu 100%. Îmi pare foarte rău, eu am iubit-o din toată inima mea pe femeia asta.

Ea m-a îngrijit, m-a iubit și ea foarte mult, dar uite că ne-am stricat ca doi proști. Eu aș da orice ca să nu fi trecut prin treburile astea.”, a declarat Daniel Onoriu în decembrie 2022, pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: