Sport

Isabelle Gullden nu ar fi vrut să joace împotriva României la CM de handbal feminin: ”Va fi complicat”

09.12.2019 | 18:31
Isabelle Gullden nu ar fi vrut sa joace impotriva Romaniei la CM de handbal feminin Va fi complicat
ADVERTISEMENT

Conducătoarea de joc a echipei naționale de handbal feminin a Suediei, Isabelle Gullden, care a evoluat timp de trei sezoane la CSM București, nu ar fi vrut să joace împotriva României la Campionatul Mondial din Japonia.

Isabelle Gullden nu ar fi vrut să joace împotriva României la CM de handbal feminin: ”Trebuie să ne concentrăm pe Neagu”

”Va fi aşa, nu ştiu, complicat să joc împotriva României. Mi-aş fi dorit să nu existe acest meci! Nu am văzut meciuri întregi cu România, eram mereu prinsă cu întâlnirile noastre”, a declarat Isabelle Gullden înaintea partidei România – Suedia de la CM de handbal feminin.

ADVERTISEMENT

”E clar că trebuie să ne concentrăm pe Neagu! Apoi, când atacăm, trebuie să avem ritm mare fiindcă au trei apărătoare foarte masive. Unu la unu, pe depăşiri sau cu aruncări de la 9 metri nu cred că avem prea multe şanse”, a mai spus suedeza pentru gsp.ro.

”Neagu are nişte cifre ameţitoare la goluri marcate”

”De fiecare dată când m-am uitat pe foile de meci am văzut-o pe Neagu cu nişte cifre ameţitoare la goluri marcate. Şi am văzut şi acel 7 metri pe care a trebuit să-l execute cu Ungaria. A avut o stăpânire fantastică într-un moment de o tensiune maximă”, a afirmat Gullden.

ADVERTISEMENT

”Îi voi spune câte ceva antrenorului nostru, dar eu am jucat doar cu Neagu şi Aneta Udriştioiu. Cred că sunt şi alte jucătoare periculoase la voi. Cei doi portari sunt buni, Dedu a făcut un sezon extraordinar şi energia pe care o are în poartă dă forţă echipei”, a precizat suedeza.

Suedeza e șocată de cazul de dopaj de la Corona Brașov

Isabelle Gullden a vorbit și despre cazul de dopaj de la Corona Brașov: ”A fost realmente un şoc la noi în echipă! Nici mie, nici colegelor mele nu ne venea să credem. Este un caz foarte trist. O cunosc pe Bianca Bazaliu şi sunt convins că n-ar fi făcut nimic intenţionat”.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea suedeză a venit la Campionatul Mondial din Japonia însoțită de fiul ei în vârstă de doar cinci luni. ”Nu e greu cu el aici. De fapt, e chiar foarte bine fiindcă e cu mine, altfel n-aş fi putut să vin eu fără el, n-aş fi avut cum să stau departe de el atât vreme”.

”E mult mai greu decât m-aş fi aşteptat să ai copil”

”E greu să jonglez cu toate, să fiu mamă, să merg la antrenament, să-i dau de mâncare, să particip apoi la studiul video al adversarilor. E mult mai greu decât m-aş fi aşteptat, dar mă sprijină soţul meu. E complicat”, a mai precizat jucătoarea suedeză.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Suedia, care va avea loc marți, de la ora 11:00, România a ratat șansa de a merge în semifinalele Campionatului Mondial. În schimb, selecționata lui Tomas Ryde are șanse la locurile 5-8 și poate participa la turneul pre-olimpic.

ADVERTISEMENT