Sport

Își schimbă Radu Drăgușin agentul la cererea englezilor? Florin Manea explică situația inedită a fundașului: „Important e să fie bine”

Englezii i-au cerut lui Radu Drăgușin să-și schimbe impresarul, astfel Florin Manea să nu-l mai reprezinte.
21.03.2024 | 15:09
Isi schimba Radu Dragusin agentul la cererea englezilor Florin Manea explica situatia inedita a fundasului Important e sa fie bine
Își schimbă Radu Drăgușin agentul la cererea englezilor? Florin Manea explică situația inedită a fundașului: „Important e să fie bine”. Sursa foto: Facebook Florin Manea
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este foarte aproape de a-și schimba agentul, la cererea englezilor. Anunțul a fost făcut chiar de Florin Manea, agentul din prezent al fundașului român.

Își schimbă Radu Drăgușin agentul la cererea englezilor?

Declarațiile făcute de Florin Manea nu le-au picat bine englezilor. Imediat după ce fundașul român a semnat cu Tottenham, agentul român a făcut câteva declarații care nu l-au pus într-o lumină prea bună pe Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Manea i-a enervat pe cei de la Spurs și pe fanii echipei declarând că îl vede pe Drăgușin jucând la Real Madrid sau Barcelona în trei sau patru ani. Acum, Manea a vorbit în presa din România despre comisionul încasat pentru transfer.

N-am văzut niciodată un om care să vorbească atât cât o face Manea. E ridicol de accesibil pentru presă, ceea ce nu este o veste bună pentru Tottenham, pentru că este probabil să dezvăluie detalii pe care clubul ar prefera să le țină în interior. Spurs speră că Drăgușin va semna cu un alt agent în următoarele șase luni”, au notat cei de la spurs-web.com.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, răspuns pentru fanii lui Tottenham

La emisiunea Digi Sport Special, Florin Manea nu a ezitat și a răspuns la afirmațiile făcute de fanii lui Spurs: „Declarația a fost dată în urma emisiunii de acum 6 ani de la Digi.

Atunci am zis că va juca în Italia, Tottenham și Real Madrid, iar în euforia momentului am repetat. Pot să mă critice, important e să fie Radu bine, nu trebuie să fiu eu iubit”, a răspuns Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin s-a acomodat rapid în Anglia

Într-un interviu acordat site-ului FRF, Radu Drăgușin a dezvăluit că s-a acomodat destul de repede la viața din Anglia, asta și datorită jucătorilor lui Spurs.

„M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu căldură, oamenii de acolo sunt profesionişti din punctul acesta de vedere. Mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia a fost mereu un obiectiv pentru mine.

ADVERTISEMENT

Îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea, viteza jocului, iar când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să joc. M-au impresionat intensitatea antrenamentele, forţa pe care o au băieţii acolo, dezvoltarea fizică şi calitatea lor”, a declarat Radu Drăgușin.

 

 

 

ADVERTISEMENT