Sport

Radu Drăgușin, primul interviu de la dezastrul cu Fulham: „Oamenii din Anglia sunt foarte profesioniști”

Radu Drăgușin a acordat primul interviu după meciul dezastruos cu Fulham. Internaționalul român a avut o prestație modestă în primul meci ca titular pentru Tottenham.
18.03.2024 | 18:10
Radu Dragusin primul interviu de la dezastrul cu Fulham Oamenii din Anglia sunt foarte profesionisti
Radu Dragusin in meciul de fotbal dintre Romania si Elvetia, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, marti 21 noiembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, jucătorul celor de la Tottenham Spurs, a acordat primul interviu de la meciul dezastruos cu Fulham, pierdut de formația din Londra cu scorul de 3-0.

Radu Drăgușin: „M-am acomodat foarte bine la Tottenham”

Fundașul român a dezvăluit că s-a acomodat destul de repede în Anglia și că jucătorii l-au ajutat să se integreze foarte rapid în grupul echipei.

ADVERTISEMENT

„M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu căldură, oamenii de acolo sunt profesionişti din punctul acesta de vedere. Mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia a fost mereu un obiectiv pentru mine.

Îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea, viteza jocului, iar când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să joc. M-au impresionat intensitatea antrenamentele, forţa pe care o au băieţii acolo, dezvoltarea fizică şi calitatea lor”, a declarat Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos videoclipul cu interviul lui Radu Drăgușin

Robbie Fowler, sfat pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a primit un sfat un chiar de la un fost mare fotbalist. Robbie Fowler, legenda lui Liverpool, l-a sfătuit pe fundașul român să se antreneze cât mai mult pentru a ajunge la rezultatele dorite.

„Știu câte ceva despre fotbalul românesc dar nu pretind că știu totul. Urmăresc fotbalul de peste tot în lume, îmi place fotbalul, și România a fost grozavă la acest capitol. Știu că Drăgușin joacă în Premier League acum, știu câte ceva.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut meciul lui de debut ca titular, eram pe drum spre România. Cred că orice jucător care evoluează în Premier League, cu orice echipă ar semna, este un fotbalist bun. Ieri (n.r. – sâmbătă), Tottenham nu a avut o evoluție foarte bună și probabil că fanii români nu au fost încântați de asta.

”Succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul, indiferent de mediul din care provii sau de cultura din care vii. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun. Totodată trebuie să îi asculți și pe coechipierii tăi, dar să ții cont și de locul din care provii.

ADVERTISEMENT

Practic trebuie să te pregătești așa cum trebuie, să te dedici și să sacrifici foarte multe. În meseria asta trebuie să fii determinat, eu întotdeauna mi-am dorit să fiu foarte bun în tot ceea ce am făcut”, a încheiat Robbie Fowler.

ADVERTISEMENT