Fotbal international

Islanda – Croaţia 1-2 la CM 2018. Croații ajută Argentina

Islanda  Croatia 12 la CM 2018 Croatii ajuta Argentina
ADVERTISEMENT

Islanda – Croaţia LIVE la Campionatul Mondial 2018. A fost ultima partidă pentru cele două formaţii în cadrul grupei D a Campionatului Mondial din Rusia. Pentru croaţi meciul nu prezenta aproape nicio importanţă, ei fiind calificaţi deja pentru optimi în urma celor două succese obţinute anterior: 2-0 cu Nigeria şi 3-0 cu Argentina. Pentru Islanda partida putea deveni importantă numai în cazul în care reuşea să câştige, iar Nigeria să piardă la un gol.  Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos.


UPDATE, ora 22:52 / Final de meci. Croația și-a respectat blazonul și a învins Islanda, scor 2-1. Cu nouă puncte acumulate în grupa D, Croația s-a calificat de pe primul loc și va juca în optimi cu Danemarca.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:47 / GOOOOOOOOOOL. Croații dau lovitura pe final de meci, Ivan Perisic înscriind cu un șut de la 8 metri, din unghi.


UPDATE, ora 22:33 / GOOOOOOOOOOOOOOL. Islanda reușește egalarea. Gylfi Sigurdsson a transformat precis penalty-ul acordat perntru henț în careu comis de Dejan Lovren.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:10 / GOOOOOOOOOOOOL. Croația deschide scorul prin Milan Badelj, care a reluat de la 11 metri o centrare venită din partea stângă.


UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Islanda – Croația.


UPDATE, ora 20:00/ Antrenorii celor două formaţii au anunţat formulele de start pentru partida din această seară

ADVERTISEMENT
Islanda - Croaţia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018
Islanda – Croaţia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018

Islanda – Croaţia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Islandezii au doar punctul din meciul cu Argentina. dacă vor bate Croaţia cu 1-0 vor avea patru puncte, golaveraj 2-3. Argentina ar face şi ea tot patru puncte, dar golaveraj 2-4. O victorie a Argentinei cu 2-0 ar însemna golaveraj 3-4, superior islandezilor. Însă dacă şi aceştia vor bate Croaţia cu 2-1 vor avea tot 3-4 golaveraj şi se va opera pe alte criterii, pentru că între cele două echipe, Islanda şi Argentina a fost egal.

Islanda – Croaţia LIVE STREAM, în grupa B la CM 2018

. Croaţia nu a anunţat încă intenţiile pentru acest meci, mai ales că locul 1 i-ar mai mai putea fi periclitat doar într-un caz utopic: să piardă cu Islanda, iar Nigeria să dea trei goluri Argetinei. Presa croată aduce însă informaţia conform căreia selecţionerul Zlatko Dalic va ţine la odihnă mai multe piese importante. Cel mai probabil va fi vorba de motoarele din linia mediană, Modric şi Rakitic.

ADVERTISEMENT

Islanda – Croaţia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Islandezii s-au mai desumflat din entuziasm după duşul rece din faţa Nigeriei, dar selecţionerul dentist Hallgrimsson spune că speranţa moare ultima şi că echipa sa va intra pe teren pentru a câştiga, pentru că nu are nimic de pierdut. Dacă adversarul va evolua fără câţiva oameni de bază poate spera la acest lucru, altminteri la forma arătată de croaţi e greu de crezut că Islanda le-ar putea ţine piept.

Islanda – Croaţia LIVE cote la pariuri CM 2018

În privinţa modului cum este cotat acest meci la agenţiile de pariuri Croaţia este favorită la victorie, cu o cotă de 2,25, în timp ce egalul are 3,30 şi succesul insularilor 3,40. Gol marcat Islanda e cotat cu 1,47. Minim două goluri marcate în meci valorează 1,38, iar varianta câte un gol minim în fiecare repriză, necontând cine înscrie are cotă fabuloasă, 1,80.

Islanda - Croaţia live la Campionatul Mondial 2018. Croaţia e deja calificată după superba prestaţie cu Argentina
Islanda – Croaţia live la Campionatul Mondial 2018. Croaţia e deja calificată
ADVERTISEMENT