Life

Ispita Matei Negrescu, veste neașteptată cu o zi înainte de finala Insula iubirii: „Am zis nu, păstrând decența!”

Matei Negrescu, actor și ispită la Insula iubirii, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre participarea în acest reality-show.
26.08.2023 | 17:34
Ispita Matei Negrescu veste neasteptata cu o zi inainte de finala Insula iubirii Am zis nu pastrand decenta
Matei Negrescu a vorbit despre participarea sa la Insula iubirii. Ce a dezvăluit. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj; FANATIK
ADVERTISEMENT

Matei Negrescu, una din cele mai râvnite ispite masculine de la Insula iubirii, nu se află la prima experiență în show-ul interzis minorilor de la Antena 1, însă sezonul care se încheie duminică, 27 august 2023, a fost unul ceva mai special pentru el.

Ispita Matei Negrescu, despre Insula iubirii, show care se încheie pe 27 august

Matei a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre rolul de ispită de la Insula iubirii. L-a ajutat participarea în acest show ca imagine? S-ar mai întoarce printre cuplurile care-și testează fidelitatea? A contribuit faptul că este văzut despre unul dintre cei mai focoși bărbați din show la lansarea ca protagonist în serialul Camera 609 de la Antena 1? Care sunt lucrurile de care a ținut cont în emisiunea prezentată de Radu Vâlcan? Răspunsurile la aceste întrebări ni le-a oferit Matei Negrescu, în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Actorul pasionat de arhitectură, printre altele, ne-a mai spus că dat fiind că acum joacă într-un serial, dacă i s-ar propune plecarea din nou la Insula iubirii nu ar mai accepta.

„N-aș mai merge acum”

„Insula iubirii a fost un proiect… Mie mi-a plăcut Insula asta, ultima ediție. A fost un exercițiu cu mine mai mult. Mi-a plăcut. N-aș mai merge acum că există proiectul ăsta, nu. Dar dacă ar mai fi existat oportunitatea aș mai fi mers. N-ar fi existat vreo problemă. Nu cred că ajută (n. red.: ca imagine), nu cred că strică neapărat că am fost la Insulă.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat să prind proiectul ăsta independent. N-a avut nicio legătură cu Insula iubirii. Mă bucur că în sfârșit s-a întâmplat, pentru că renunțasem la ideea de a mai juca. Nu credeam că sunt suficient de bun ca actor mai ales să fiu protagonist”, a declarat Matei Negrescu pentru FANATIK.

Matei Negrescu ne-a mai spus și care sunt motivele reale pentru care a acceptat să participe din nou la Insula iubirii. Dincolo de ispitarea fetelor plecate cu partenerii lor în Thailanda, rol asumat la semnarea contractului cu echipa de producție, Matei ne-a mărturisit că și pe el l-a ajutat foarte mult experiența. Și-a dat seama că poate să își fie fidel și să nu țină cont de imaginea pe care o proiectează în jur. A mizat pe naturalețe și spontaneitate, în ciuda faptului că era filmat non-stop.

ADVERTISEMENT

„Oamenii își pun un fel de mască de media. Eu am zis: nu!”

„A fost un exercițiu cu mine în sensul în care am fost dispus să fiu eu cu mine, fără niciun filtru, chiar dacă știu că sunt filmat. De cele mai multe ori oamenii sunt foarte atenți la ceea ce spun când sunt filmați, își pun ca un fel de mască de media. Se poartă cam cum vor să fie văzuți de societate. Eu am zis: nu! O să fac să mă abțin de la genul ăsta de lucru, păstrând decența. O să fiu eu până la capăt și să văd ce se întâmplă, să văd cum se polarizează publicul.

Nu mai știa cine zicea, cred că Paul Newman, că dacă nu ai hateri, mă rog, pe vremea aia nu era denumirea asta de hater, înseamnă că ceva nu e în regulă. N-ai cum să fii pe placul tuturor. O să placi unora, dar pe alții o să-i superi. Eu n-am fost atât de atent la feedback. N-am stat să fac cercetări. Probabil că n-aș fi făcut la fel anumite lucruri la fiecare punct… Dacă mi-a scăpat ceva, eu mi-am asumat”, ne-a mai spus Matei Negrescu de la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

Matei Negrescu, din Thailanda în Camera 609: „E o onoare să joc cu mari actori”

Matei Negrescu face echipă cu Anda Sârbei și o serie de alți actori mari în comedia romantică de la Antena 1, Camera 609, difuzată vinerea de la 20:30. Prezența în această producție îl onorează pe tânăr.

„Pentru mine e o onoare să joc cu mari actori. Consider că am ceva de la învățat de la fiecare. Vreau, pur și simplu, să stau să absorb talentul, știi? Dacă aș putea să iau și de la unul și de la celălalt, pentru mine e un cadou în sine”, a mai spus Negrescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT